| spike625 a întrebat:

Termin stiinte sociale si nu stiu sigur unde sa dau.Ce facultate credeti ca e de viitor? Cer in special parerea celor care au din experienta personala sau de la prieteni informatii utile despre facultatibig grin

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Dai la ce te pasioneaza pe tine si la ce trebuie pricepi. degeaba dai la o facultate pe care o faci fortat ca nu iese nimic

| Florin_Chiba_1988 a răspuns:

Ce ti-as recomanda ar fi un domeniu care se bazeaza intr-o oarecare masura pe utilizarea calculatoarelor, in zilele noastre si pe viitor se vor raporta tot mai mult, si cel mai important sa alegi o cariera care o sa-ti si faca placere sa lucrezi. Mult succes!

| spike625 explică:

Tocmai de asta am intrebat pentru a nu face o facultate doar sa fie facutalaughingDoresc niste opinii si eu sa contemplez asupra lor pentru ca degeaba faci o facultate care iti place daca nu iti ofera si un loc de munca.In viitor as vrea sa am un jobby(job+hobby)

| spike625 explică:

Momentat m-am gandit sa dau la planificare teritoriala ce iti ofera un loc de munca bazat intr-o oarecare masura pe utilizarea calculatoarelor, dar nu stiu daca are o cerere prea mare pe piata muncii

| Hanea_Andrei_1988 a răspuns:

Cred ca e timpul sa ne schimbam un pic mentalitatea. Cea mai buna meserie este aceea pe care o faci cu placere si productiv! Trebuie in primul rand sa iti dai seama daca ai inclinatii spre stiinte reale (esti rational, un bun matematician, esti pasionat de IT, te pasioneaza biologia si chimia), sau umane(esti creativ si imaginativ, extrovertit, artist etc). Incearca sa faci niste exercitii de vizualizare pe diferite profesii in viitor.
Sunt cateva facultati care iti dau o profesie sigura (politehnica, informatica, medicina) si restul care iti permit sa...te adaptezi din mers catre ceva...

Succes, oricum mai ai timp de gandire!

| oanaclawden a răspuns:

Eu sunt tot pe stiinte sociale, iar profesorii nostri recomanda sa mergem la drept sau sa urmam facultatea de politie happy dar pentru politie cred ca ai nevoie sa ai minim 1.69