| Uchia a întrebat:

Testele initial se dau dupa materia din clasa anterioara, nu? Eu am trecut a7a si azi am dat testul initial la fizica, testul ne-a fost dat din manual de la pg 22, iar noi am ajuns la pg 19, testul a fost despre fenomenele optice, toate bune pana cand mi-am dat seama ca noi in clasa a6a nu am facut fenomenele optice (stiu ca ajunseseram la temperatura si am facut 2-3 ore operatii cu grade celsius si kelvin) si va dati seama ce frumos a fost...sunt sigur ca am raspuns corect la 5 din 18 intrebari adica... 4, 5 ar fi nota iar in clasa noi am facut doar 3 ore:
In prima ora am vorbit...(ce se intampla de obicei la primele ore).
In a doua am discutat despre pg 4-10.
In a treia despre paginile 11-19.
Iar noi in caiete nu am scris nimic deci nu prea aveam de unde sa invatam ca multi aveam cartile mazgalite sau rupte (eu aveam o pata de cerneala pe care daca dateai cu degetul iti ramanea cerneala pe deget si multe din pagini rupte, am schimbat-o la ora a 3a) iar noi fiindca credeam ca dam din materia din clasa a 6a nu ne-am uitat pe carti si ne-am uitat in caietele vechi...Voi ce parere aveti? Si cum as puta sa le spun paritilor (desi stiu ca e test intital mama mi-a explicat simplu iei 6 te ia dracu, iei 7 te ia dracu, iei 8 hai sa zicem ca ai sanse sa scapi, 9 e ok?) in clasa a6a chiar am fost printre cei mai buni, nu chiar cel mai bun dar pe acolo la partea de mate si formule ma descurcam usor la partea cu explicare imi datea creierul crash.

5 răspunsuri:
| PainTech a răspuns:

Daca profesorul este unul nou nu avea de unde sa stie ca nu ati invatat asa ceva in clasa a VI-a. Se mai intampla, nu prea ai ce face.

| Uchia explică (pentru PainTech):

E profesoara de mate care acum preda si fizica fin cea anterioara (aia ne explica foarte clar si chiar intelegeai de la ea, nu ca la cea de mate nu near explica) dar na..se mai intampla si cazuri nefericite...

| anonimaalee29 a răspuns:

Explica-i ca nu v-a dat ceva ce nu v-a predat. Oricum daca are fixurile ei nu te intelege! Ca asa sunt parintii nu iti asculta scuzele, stiu doar sa-ti sara in cap sa iei o nota mica, dar cand iei o nota mare iti zic un bravo si atat.
Nu te mai panica, testele initiale nu se trec, ar fi culmea sa se treaca. Daca va trece notele incepeti toata clasa sa tipati la ea, uniti-va si explicatii ca nu v-a predat acea chestie, si oricum este din clasa actuala, nu din cea de anul trecut.

| Uchia explică (pentru anonimaalee29):

Nici bravo nu au zis cand am loat 9 (rom si mate) in abele teze tinand cont ca eu sunt bata la romana

| anonimaalee29 a răspuns (pentru Uchia):

Cum spuneam...asa patesc si eu zillnic.
Am luat un 4: DE CE NU AI INVATAT? INVETI SA ITI REPARI MEDIA!
Am luat 9 sau 10: Ok. Si rar un bravo.