Da, as citi multe lucruri si as cerceta locul unde ma aflu, as descoperi multe lucruri.
Mi-ar plăcea să rămân blocat într-o cabană la munte cu prietena mea, destule lemne de foc, câteva cutii de Durex şi multe cărţi de tot felul. Nu ne-ar trebui curent, telefoane, internet sau tv; poate doar câteva lumânări pentru seara. Să argumentez? Nu îmi vin cuvintele. E ca iubirea, nu încerca s-o explici; doar trăieşte-o.
Sa locuies in nici un caz, imi plac lucrurile moderne si viata zgomotoasa. sa petrec cateva zile cu partenerul da, cartile si hartile deja sunt in plus. citesc eu in casa.
Mi-ar placea mult sa traiesc deconectata de restul lumii. Cred ca as fi fericita. Iar daca am carti, nu imi mai trebuie altceva. (poate doar muzica) Desi cabana s-ar putea prabusi daca as lua carti din zidurile ei, dar sa speram ca nu. Si hartile ar fi interesant de analizat, cred.
Daaa...adica cand ai veni de la scoala/munca nu te-ai plictisi + ca daca iti plac cartile de aventura cu calatorii prin lume ai si hartile si poti sa urmaresti traseu care este in carte ...deci ar fi fain
Mda.mi se pare mie sau multe dintre intrebarile tale au legatura cu caietul de vacanta de clasa a 6'a :}? Mai inata si tu nu.i mai pune pe altii sa.tzi faca pana si porcaria aia de caiet;}