anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Știe cineva care este procedura pentru a te înscrie la bac după 10 ani de când trebuia să-l iei în mod normal? Gen la 30 de ani. Se duce la inspectorat și se înscrie acolo pentru bac? Se plătește ceva? Sau mai trebuie ca persoana în cauză să susțină cursuri suplimentare, o formă de seral sau doar se înscrie și se duce la bac pentru a-l susține?

Răspuns Câştigător
| Emma30555 a răspuns:

Niciodată nu e târziu pentru nimic, dar trebuie sa ne dorim cu adevărat, eu cred în asta. Și chiar dacă nu ne iese măcar am încercat, se spune ca mai bine regreți ce ai făcut decât sa regreți ceea ce nu ai făcut.

21 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Https://bit.ly/3G2ZkFw
Este acolo un fisier care incepe cu "Adresa". Citeste-l!

| anonim_4396 explică (pentru Salontanul):

Mulțumesc! happy

Răspuns utilizator avertizat
| blackann a răspuns:

Pai parca erai profesoara, Patricia....ne intrebi pe noi acum?

| anonim_4396 explică (pentru blackann):

Sunt învățătoare happy și știu foarte puține despre mersul lucrurilor prin învățământ happy știu doar pedagogia pe care am tocit-o și nici pe aia nu mă pot lăuda că o știu prea bine happy și bacul l-am dat în 2014, nu mai știu cum se procedează, mai ales cu cineva care se înscrie după 10 de ani happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In primul rand, la cele mai multe intrebari ti se poate raspunde doar de la secretariatul scolii ( la care sa absolvit!, nu alta! ).
Cred ca, in mod normal orice elev se inscrie la Bac la secretariatul scolii ( asa era, cel putin, ATUNCI!," pe vremea mea"! ). De asemenea, mai stiu ca e nevoie de Foaia Matricola ( clasele 9 -12 ) IN ORIGINAL! ( nu stiu daca ajuta o copie, dar poti intreba! )

"Se plătește ceva? "
Chiar nu stiu!

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Mulțumesc, dragă pufulete! happy

Cu mare drag! happy

Succes!