| Sunshine123 a întrebat:

Știe cineva de câte ori au studenții dreptul de a-și schimba tema de licență?

5 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu te poți juca cu - de câte ori. Chiar și o dată, este mult.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Nu e OK. O să dai impresia că ești incompetentă.
Poți alege una dintre temele propuse de coordonator, din lista lui, iar dacă ai tu o altă propunere, discutați împreună și vezi dacă va fi aprobată.

| Sunshine123 explică (pentru floresdemayo):

Sunt incompetentă datorită lipsei de coordonare din partea profesorului îndrumător, nu cred că unii știu dar la facultate nu primim ghid de redactare a licenței pas cu pas, așa că mulți ne trezim confuzi și anxioși când mai sunt 2 luni și trebuie să o predăm și nu beneficiem de nici un ajutor.

| T0T a răspuns:

Abia aștept să văd competențele utilizatorului care a răspuns mai sus în a realiza un proiect despre fizica cuantică aplicată în acceleratoarele de particule (ca să vorbească atunci de competențe - când nici regulile propriei meserii nu și le cunoaște).
În funcție de facultate, pot exista proceduri de schimbare a temei de licență cu acordul cadrelor didactice coordonatoare implicate. Lucrurile astea se vorbesc, deci, la facultate. Nu cred că am văzut să se specifice un număr limită de schimbări de temă. Sunt chestiuni care pot fi acceptate sau nu din perspective principiale care țin de facultate, universitate și de educație în general.

| Latinmoon a răspuns:

Buna!
Da, trebuie sa discuti cu profesoara ta.
Poti schimba si profesorul insa ideal este sa anunti inainte sau dupa ce ai gasit solutia.