Traim in tari diferite? Citi ati intilnit "tineri care azi vânează derbedeii de pe stradă."? Este adevarat ca e plin de tineri "cocalari", de tineri "interlopi", de tineri "descurcareti", etc. care vineaza oameni naivi/creduli, oameni batrini si neputinciosi, sa-i mai pacaleasca de-o casa sau sa le goleasca cite-un cont, de multe ori lucrind in cirdasie cu notari sau cu politisti.Se intorc grupati si "gipsanii" de la Paris.si sa vezi atunci ciordeala!
Se uita ca legionarii au facut acele crime si pentru ca in toata Europa fascismul era in acele timpuri pe cai mari, sau articolul cu pricina este comandat de camatarii/excrocii foarte numerosi pentru a ne fi incercate limitele credulitatii?
Eu refuz sa-i pling pe "tinerii derbedei de azi"(multi politicienii de miine),. si mai sper(in naivitatea mea) intr-o victorie a bunului simt!
Ai umblat prin ziare.ro? nu. istoria se repeta, in sensul ca generatiile tinere nestiind cruzimile unui razboi sau cruzimea de a molesta o fiinta aidoma lor, sunt nejudecate teribil. pun mana pe arme de foc pe arme albe, lovesc, bat omoara. daca iei unul sil asezi in locul victimei, incepe sa planga ca o loaza. o ceata de genul asta cu cutite in maini, ataca un batran.acesta a inceput sa rada; mai baieti.pai eu m-am luptat cu tancurile rusesti si voi vreti sa ma speriati cu briceagul? stii cred, ca dupa razboi, criminalitatea era zero.nici nu e de mirare.era lumea satula de sange si omoruri. o forma de fascism? nu. o cruzime si o deteriorare a omului demna de cea mai intinsa jungla.numa ca omul este mult mai crud.omoara de placere. nu de nevoie.
Curiosul999 întreabă: