Buna.Cred ca ai mai pus intrebarea asta.Sa stii ca, cu cat amani mai mult ziua in care incepi sa inveti, cu atat iti este mai greu sa te apuci.In spital nu ai altceva de facut decat sa te uiti pe pereti, deci in loc sa stai telefon toata ziua, te poti uita in caietul de mate, vreo 3 ore pe zi.O zi are 14 ore, deci nu cred ca e un efort colosal.Pana pe 1 vei fi avansat destul de mult daca incepi de pe acum.Cu cat se apropie examenul cu atat devii mai panicat si asta de asemenea iti va afecta concentrarea si memoria.Asa ca nu mai amana.Succes.
Eu am reușit în câteva săptămâni să învăț pentru 5. Am absolvit un liceu foarte slab unde rata de promovabilitate era mai mică decât inflația.
1. De ce trebuie să aștepți până la 1 iunie ca să te apuci de învățat? Nu poți să te apuci de azi și să câștigi două săptămâni?
2. De unde să știm noi la ce nivel te afli în momentul ăsta și ce capacitate de a învăța ai?
Am o problema de sănătate și sunt in spital și pe 31 am externare
Păi și în spital ai altceva mai bun de făcut decât să stai cu un caiet și un pix în mână?
Teoretic se poate dar practic depinde de ce stii deja, de capacitatea ta de invatare si de norocul de a citi exact ce iti va veni la examen. Cu cat amani mai mult cu atat va fi mai greu.
Nu stiu ce planuri de viitor ai tu dar daca vrei sa dai la facultate nu ar trebui sa te multumesti cu media 6. Daca iei bacul cu nota mica nu mai poti merge la marire iar intrarea la facultate se face pe baza mediei la bac la majoritatea facultatilor.
Eu in locul tau as amana bacul pe alta sesiune daca nu as fi pregatita.