| Katona_Claudiu_1999 a întrebat:

Tot am auzit că spun unii că,, oculta te vede". Ştie cineva la se referă acei oameni care zic acest lucru?

15 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

În ziua de azi este greu să ascunzi ceva la nesfărșit, dacă ești infractor dar și dacă nu ești. Astfel, oricât ai vrea să te ascunzi, cineva te vede, dacă nu trăiești singur în pădure, oculta sau alții.

| minrest a răspuns:

Sunt oameni complet cuceriti de teorii ale conspiratiei, pe care atat de rau i-au prostit acele teorii, incat se simt urmariti in permanenta.

| aXy99 a răspuns:

Eu n-am auzit asa ceva. Probabil oamenii aia au probleme la cap.
Si prin probabil, vreau sa zic cu siguranta.

| randomgui a răspuns (pentru aXy99):

Da bro au probleme, si cand zice o baba te vede dumnezeu, e total ok

| StefanDrg a răspuns (pentru aXy99):

Tu cum crezi in d-zeu si zici ca el te vede cand faci ceva rau? Si tu ai probleme la cap. Nu doar ei

| aXy99 a răspuns (pentru StefanDrg):

Cand am spus eu asa ceva?

| StefanDrg a răspuns (pentru aXy99):

Asa mi-ai dat de înțeles după cum ai formulat răspunsul tau. Mi-ai dat impresia ca esti tip religios.

| aXy99 a răspuns (pentru StefanDrg):

De unde ai dedus asta? Ce am scris mai exact de te-a facut sa crezi asta?

| minrest a răspuns (pentru StefanDrg):

Cred ca ti-a spus Oculta, orice ar insemna asta, caci raspunsul lui nu are cum sa iti dea impresia ca e religios. Mai bine zi ca impartasesti teorii conspirationiste, te-ai simtit si ai atacat la intamplare.

| randomgui a răspuns (pentru StefanDrg):

Stai sa îți explic așa pe scurt religia, daca eu îți spun că Dumnezeu nu exista, și tu îmi spui invers nu facem nimic, dar daca îmi dai un motiv pentru care Dumnezeul tău există și oricare altul nu, îți voi da dreptate, dar din sute de profeți, de ce fix acesta. In plus, între un robot din Detroit become human, care a dat de greu și și a făcut un dumnezeu rA9, nu diferă nimic între el și religia de azi, poate doar vechimea

| StrongHeart a răspuns:

Masonii,big brother,Illuminati,oamenii din umbra care controleaza lumea si vor sa instaureze un guvern nou mondial,sa fie o singura limba,o singura religie,un singur conducator,controlul populatiei prin instalarea multor camere de supraveghere,prin exercitarea fortelor militare si multe alte arme tehnologice pe care le au in dotare,azi poti fi spionat foarte usor,teoretic oricine poate fi un spion.
Este o conspiratie mai mult sau mai putin adevarată,un sambure de adevar trebuie sa fie totusi.
Dar depinde,unii pot sa zica asta in deradere,adica ca o gluma la adresa conspirationistilor,pentru ca exista oameni care creeaza conspiratii din orice, sau poate sa ti-o zica la modul sa bage frica in tine sau pur si simplu asa cred ei, ca oculta vede tot ceea ce, din nou, după părerea mea, nu e departe de adevăr.

| JicaContra a răspuns:

Nu am auzit niciodata de un substantiv numit "oculta"
ci numai atribut, de gen "lucruri oculte"
deci, nu, nu prea cred
dar, daca imi dai un link, care sa ma contrazica atunci o sa te cred tongue

| Goddessss a răspuns:

Eu asa retardați de oameni mai rar am văzut. Ii plin tiktok-ul de ei.
Imi vine sa ii omor pe toți, ca asa de cringe is. Măcar de as înțelege care e faza...
M am uitat, dar nu am înțeles nimic din video.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat