| Larissa_1982 a întrebat:

Toata clasa o sa fie de servici in clasa a 7 a?

Răspuns Câştigător
| doar.pt.voi. a răspuns:

Buna.
Da, cam asa e peste tot.
Nu e greu.
Stai linistita.

Bafta si o seara placutahappy

14 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde e scoala. exista scoli in care clasele sunt de sevici din clasa a-5-a si scoli care sunt clase de sevici incepand cu cls a-9-a.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta-i o intrebare care sa o pui dirigintei tale, nu noua, ca de aceia este platita!

| Kqzu97 a răspuns:

Da.se i-a in ordine alfabetica dupa catalog.

| NoMusicNoLife a răspuns:

La noi din cls a 5-a suntem cate 2 in ordinea bancilor...

si in a 7-a e la fel...

bine, acum logik ca fiecare clasa are propiul ei mod de a distribui elevii de servici, deci nu pot generaliza.

dar asa e la noi tongue

succes!

| ThinkPink a răspuns:

La ce te fereri?

| Vampă a răspuns:

Da. în ordinea alfabetică a catalogului

pa-pakiss

| norik a răspuns:

Te referi daca o sa fie cls a7 de servici pe scoala? Depinde... daca toata scoala are ore de dimineata e cam putin probabil. dar daca aveti ore de dupa masa normal ar trebui sa fie si clasa a7. Fundita?big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce intrebare...
Pe scoala da, faceti in ordine alfabetica, cate doi.Ar trebui si pe clasa, dar depinde cum stabiliti voi cu diriginta.La noi de exemplu mai nou fac de servici pe clasa cei care nu sunt cuminti sau iau note mici.

| dedfgv a răspuns:

Depinde de scoala eu am fost de serviciu(pe scoala)daca la asta te referi din cls a5

| diana_7613 a răspuns:

Da dar depinde
...
adica daca e pe scoala veti fi cate 2 sau 3 intr'o zi de servici
happy

| Xenaaaa a răspuns:

Depinde de scoala.De exemplu la scoala mea de abia din anul acesta se face de servici. Sper ca te.am ajutat.

| iulianr a răspuns:

Daca te referi la servici pe clasa trebuie sa faci obligatoriu dar daca te referi la servici pe scoala...asta depinde de scoala la care esti.big grin

| razvanx3 a răspuns:

Da

| hiphopbeatz a răspuns:

De serviciu, ca nu e servici de cafea.

si da toata clasa i-ati niste carti de citit/de joc/muzica ceva.