| Vladimir123779 a întrebat:

Toata lumea ma ia la misto nu stiu dc doar pentreu ca uneori mai fac cate o gluma (tampita ce-i ) drept sau mai am niste "idei" de copil mic doar din atata lucru? Aji unul mi-a spus ca nu stiv sa scriu romineste si nici nu stiu cum sa il pun la pucy cum as putea sa nu mai am ideii de copil mic? Sincer mâ scoatr din mintii treaba

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Pai este numai vina ta, ca ai demostrat tuturor ca esti bufonul grupului, ca atare toti te trateaza fara respect.

Daca vrei respect, atunci invata sa te comporti ca un om normal, fara glume, fara mascareli, ca asta iti aduce necazuri, si esti tratat ca unul neserios.

9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

"Aji unul mi-a spus ca nu stiv sa scriu romineste "

Fin trolingul.

| johnnny123 a răspuns:

"Aji unul mi-a spus ca nu stiv sa scriu romineste si nici nu stiu cum sa il pun la pucy cum as putea sa nu mai am ideii de copil mic? Sincer mâ scoatr din mintii treaba "

Cu alte cuvinte, a avut perfectă dreptate?

Ai idei de copil mic și ești incapabil să te exprimi corect pentru că până la vârsta asta nu ai acordat nicio atenție educației.

Dacă vrei să schimbi ceva în viața ta, ia școala mai în serios.

| Vladimir123779 explică (pentru johnnny123):

Da bine ca poate sa scrie cineva corect cu autocorectorul de la telefon

| johnnny123 a răspuns (pentru Vladimir123779):

Lasă, lasă, nu mai da vina pe autocorectorul de la telefon. Tu ai probleme grave cu structura frazei, iar aia nu este vina autocorectorului.

Ca să nu mai spun că ieri nu înțelegeai nici măcar condițiile de promovare a bacului. Bănuiesc că tot din cauza autocorectorului?

| Vladimir123779 explică (pentru johnnny123):

Ce ma? Nu dtiam daca trebuia sa iau i minimn 5 la toate proble sau 6 adica 7 5 6 sau cam asa ceva inainte pe timpul lui ceaucescu il luai si cu 1.20 acum iti trebuie minim 5 la toate dar colac peste pupaza trebuie sa iti dea 6 in final pai vum sa iti dea 6 daca aduni 5 de 3 ori di il imparti la 3 tot 5 iti da

| johnnny123 a răspuns (pentru Vladimir123779):

Nu înțeleg de ce tot insiști să te contrazici când tu nu ești capabil să legi două cuvinte și să urmărești un raționament simplu.

Hai să-ți explic cum este cu bacul ăsta, poate rămâi și tu totuși cu ceva din interacțiunea asta:

Există două condiții pentru a promova, iar acestea trebuie îndeplinite simultan:

Condiția 1: Să nu obții nicio notă sub 5
Condiția 2: Media notelor să fie minim 6

Dacă iei notele 4, 10, 10, ai picat pentru că nu îndeplinești condiția 1.

Dacă iei notele 5, 6, 6, ai picat pentru că nu îndeplinești condiția 2.

Dacă iei notele 5, 5, 8, ai trecut pentru că îndeplinești ambele condiții.

Ai priceput?

| Standt a răspuns:

"Aji"? "pucy"? etc
Crezi ca stii sa scrii corect romaneste? Ei bine, nu.

| IrinaMihaela15 a răspuns:

Cred ca ar fi în avantajul tău sa faci meditații pentru probele de la bac (romana, mate, limba străină și materia aleasa de tine), sau măcar la romana și mate. Și eu pana în clasa a X a nu știam engleza și râdeau colegii de mine; am făcut meditații pana am învățat-o.

| Vladimir123779 explică (pentru IrinaMihaela15):

Eu nici acum nu stiu decat cuvintele de baza si xateva cuvinte in eng