In primul rand pune-ti intrebarea daca nu ar putea fi o problema din partea ta...sau...mai gandeste-te k poate tu esti mai diferit fata de respectivii si apropiati iti raman doar cei care ti se aseamana tie.
Si pe mine m-au parasit citeva persoane. Asta e, poate nu m-au studiat bine inainte sa ma treaca in lista de prieteni si ulterior si-au dat seama ca sint scirba, asa ca au hotarit sa ma lase. Nu am pretentia ca lucrurile stau invers, presupun ca eu sint problema si de asta m-au parasit. Le multumesc totusi celor care ma accepta si asa ticalos cum sint, ce sa fac, oricum nimeni nu-i perfect, deci nici eu nu sint perfect
BRO imperfectul
Cine iti este prieten te accepta asa cum esti, stii asta. La urma urmei, e un mediu virtual, cam ce fel de prieteni iti poti face? E vorba doar despre simpatii, pe baza raspunsurilor date. Probabil sunt persoane aici pe site, pe care le placi si care te apreciaza, fara sa va aveti in lista de prieteni. E adevarat, nu poti fi prieten pentru cateva zile, dar cine a facut asta, poate s-a mai gandit si a ajuns la concluzia ca nu aveti nimic in comun.
Să-ţi faci puţini prieteni. Din tine nu ieşi.
Căci prea des falsitatea credinţa ne-o înfrânge.
Când ţi se-ntinde-o mână, 'nainte de-a o strânge,
Gândeşte-te că poate te va lovi-ntr-o zi.
Khayyam.