anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Tocmai ce am avut evaluarea nationala la matematica si am gresit un exercitiu cu grila(pe care in mare parte il stiam dar nu eram sigur pe mine)...Din cate am calculat ar trebui sa iau 8 60 dar ma oftic atat de rau ca puteam sa iau 9, 10..Si parintii mei sunt cam dezamagiti avand in vedere ca in simulare am luat mai mult... Sfaturi cum sa trec peste asta?

5 răspunsuri:
| noonecare a răspuns:

Clar nu trebuie sa te stresezi pentru asa ceva. Si mie mi s-a intamplat ca in simulare sa iau nota mult mai mare decat in evaluare, dar asta nu a schimbat absolut nimic. Parintii tai o sa inteleaga acest lucru cu siguranta, de asemenea ar trebui sa se mandreasca (,) cu tine indiferent de nota obtinuta (pana la urma e doar o nota de care cu timpul vei si uita de ea). Si in cazul in care vrei sa dai la un liceu mai prestigios, iar nota ta de la en nu te ajuta sa ajungi acolo, sfatul meu este sa nu-ti pierzi speranta. Incearca sa iei note mari pe parcursul clasei a 9-a, iar la sfarsitul acesteia te vei putea transera la liceul dorit. Crede-ma, chiar nu merita stresul deloc. Mult succes!

| dullcat a răspuns:

Buna.Inteleg ca e o presiune mai mare decat in trecut, din moment ce nu se mai ia in calcul media claselor V-VIII, dar si eu sunt de parere ca e doar o nota care nu te defineste pe tine ca persoana in general, ci doar in momentul in care o afli, in acele secunde. In rest, poti lupta pentru ce vrei, nu lasa notele sa te impiedice.Si da, te poti transfera, asa cum a spus cineva mai sus.
Parintii sunt dezamagiti pe moment, insa crede-ma ca le va trece repede.Succes.

| melimili a răspuns:

Dati teste pe grila, fara rezolvare si tot gresiti?

| Frank51 a răspuns:

Eu când sunt dezamăgit mă duc în pădure și mă plimb în aer curat. Mă mai ajută și dacă discut cu cineva apropiat(nu părinții), situația și am susținere. Uneori o simplă prăjitură does the work.

Răspuns utilizator avertizat