| Sarmala a întrebat:

Tot o întrebare de genul. La matematica, la evaluare am calculat ceva greșit și m-am corectat. Am scris peste. Se poate considera semn? Adică in loc de 1 am scris 3 după ce am corectat

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da, se poate considera semn si acel subiect iti poate fii depunctat.
Eu una, sunt socata de cum puteti sa mazgaliti si sa trageti linii pe lucrare, odata ce ati fost deja intruiti la pre-examenul de dinainte, ceea ce aveti si nu aveti voie, sa faceti la acest examen oficial.
Dar ma rog fiecare face cum il taie capul, ca trebuie sa existe si depunctare, cand faci semne sau corecturi, pe foaia de examen.

| Sarmala explică (pentru Violleta2022):

In loc de 1 am scris 3 peste

| Violleta2022 a răspuns (pentru Sarmala):

Este un raspuns modificat, deci o greseala care schimba rezultatul si poate fii conderata vitala.
In acest caz, ti se poate depuncta sau anula, acel exercitiu/problema.
Atentie, am spus doar acel exercitiu, nu intrega pagina de subiecte.

| Sarmala explică (pentru Violleta2022):

Uh, măcar nu îmi anulează cele 9 pagini scrise

| Horhe2883984921 a răspuns (pentru Violleta2022):

Cam exagerezi, nu sunt atat de exisgenti, e ceva foarte minor, deci poate sta linistit.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Horhe2883984921):

Eu nu exagerez deloc, asta sunt regulile si profesorii trebuie sa le respecte.
Sunt si situatii minore cand se trece cu vederea, dar in mod normal, semnele si corecturile pe foaia de examen, nu sunt admise.
Cand ai 16-17 ani, inca crezi ca poti pacalii profesorii, cand de fapt nu ai habar, ca se mai inchide cate un ochi, ca sa nu va punem numai note mici.

| Osneros a răspuns:

Parcă s-a tâmpit lumea cu "semnele" astea. Auzeam de n ori la liceu că mi se poate anula lucrarea pentru orice liniuță, și acum citesc pe aici același rahat.
Totuși, n-am auzit de nici măcar un caz în care cineva a fost descalificarea că a îngroșat ceva sau că a tăiat câteva rânduri cu două linii și le-a pus și în paranteză.

Am avut chiar și un coleg care, într-un moment de brain fart, ȘI-A SCRIS NUMELE la proba scrisă la engleză. Nu i s-a anulat nimic, a trecut toate probele.

Aș aprecia dacă m-ar lamuri cineva de unde a apărut mizeria asta de bandwagon cu "semnele distinctive".

| Romeo16101 a răspuns:

Da, se poate considera semn, trebuia să tai, și să scrii, langa rezultatul corect, acum rămâne la latitudinea corectorului, sper sa nu ai probleme, succes!

| Advvrt a răspuns:

Da dar probabil nu o sa iti cauzeze probleme. Si eu eram stresat din cauza asta cand am dat examenul. Am avut un prieten care efectiv a mazgalit pe foaie si nu i-a anulat-o asa ca nu te stresa

| Sarmala explică (pentru Advvrt):

Doar in acel loc este putin îngroșat. Nu se observa cine știe ce