| AvalohAlyn a întrebat:

"Tot prostul" poate sa faca o facultate in ziua de azi și în vremurile noastre..nu este așa?
Eu nu am făcut deoarece am probleme de sănătate(depresie, anxietate)
Dar când vezi inși care de-abia treceau clasa in liceu că fac facultate iar eu care am învățat bine nu am reușit să fac una până acum..alegeam Istoria sau Geografia... însă așa a fost destinul că eu sa sufăr
Dar sa revenim,pe vremea lui Ceaușescu să faci o facultate era ceva,dar acum,există multe facultăți fabrici de diplome și chiar și în general, orice prost poate sa facă o facultate și să aibă diplomă de licență în țară asta.
Trist nu?
Am colegi care aveau 5 media de admitere in liceu și acum sunt la facultate aproape de licență..cum naiba daca nu te-ai descurcat la cultura generala din liceu și luai numai 5 să știi să faci o facultate? E total aiurea.
Marele meu regret că am probleme de concentrare și anxietate sociala și depresie căci făceam și eu Istoria...
Deci întrebarea e de ce tot prostul poate sa facă o facultate in zilele noastre si daca chiar așa e?

Răspuns Câştigător
| aneliram a răspuns:

Nu face chiar tot prostul, (nici nu se înscrie tot prostul). Treci peste depresie că anii nu se vor mai întoarce.
Dar, nici fără facultate nu mori de foame. Cine nu face facultate nu este neapărat prost!

2 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Conteaza si ce faci cu ce ai invatat in facultatea aia si cu ce esti n stare sa faci. diploma in sine e doar o hartie la final, din partea mea sa se dea gratis la toata lumea.

| Sofer a răspuns:

Dacă ai bani, poți face și facultate.