| LastNight1324235436 a întrebat:

TPU am ft mare de ajutor! maine am teza la mate si mie o frica de nu mai potcrying cls a6a sem II daca ati dat sau. aveti site-uri k teze, va rogg datimile cat mai repede, fundaaaaa:-x

14 răspunsuri:
| CristiUcV a răspuns:

Bai tezele se fac de profesorii de la tine din scoala.INVATA SA SCRII!

| Bєshka a răspuns:

Si eu sunt in a 6-a dar nu mi-e frica.Doamna ne-a scris un fel de recapitulare cum o sa arate teza. Daca vrei ti-l scriu sa exerzesi.

| LastNight1324235436 explică (pentru Bєshka):

Daa:X::X

| Bєshka a răspuns (pentru LastNight1324235436):

A.
1.a) a=2
ma=?
b=5
b)triunghi cu parti egale; l=4, 5, perimetrul=?

2. a)x/4=5/8, x=? (n-am putut sa pun linia de fractie big grin)
b)La un triunghi dreptunghi unghiul ascutit=35*.Celalalt unghi =?

3. a) 2+(-3)=
b)(-4)sad-2)=

la 4.era ceva cu paralele.

B.
1. Unghiurile unui triunghi sunt proportionale direct cu 2, 3, 5
a)a/2=b/3=c/5=a+b+c/10= 180(adica trei unghi la un dreptungi egal cu 180*)/10=18/1
a/2=18/1; a=36*
(asa faci si cu celelalte)
2
2.1+[2x(-3)-(-15)sad-5)x(2-3)=?

la 3.era un exercitiu cu un triunghi, poti cauta in caietul de lucru.(daca ai)

Bafta la teza!

| Bєshka a răspuns (pentru Bєshka):

Acolo la A.3.B)(-4): (-2)=

| AndyAndrey35 a răspuns:

Sper ca nu e prea tarziu, te rog am gasit tezea de a 6 2012, hai rapid... http://www.didactic.ro/materiale-didactice/teza-cla-viasemal-iileamai-2012 dar nu stiu daca iti da fix asta dar situl acesta da cu aproximizare tezele noatre, ca am cautat si pentru mine si a fost o teza asemnatore, succes! :D

| anutza6117 a răspuns:

De curiozitate, la ce scola inveti? fiecare scola are profesori lui, care la randul lor au un stil de predare.fix si eu dau maine teza la mate, si sunt in a 6-a.dar nu mi-e frica

| pulx a răspuns:

Copil-o la mate nu e de invatat doar formulele is de invatat dar ca sa stii sa lucrezi la mate sa faci exercitii buna trebuie sa castigi experienta nu sa te rogi ca sa iti dea unu si altu tezele(modele)crede-ma e greu cu matematica se complica din ce in ce mai greu pune mana toata vara si luceaza cate 1 ex pe zi fara raspunsuri.

| pulx a răspuns:

Ma pune mana si fa exerciti din timp si lurceaza mult inavata formule...

| yonutz63991 a răspuns:

Si eu sunt in a 6. O sa dau pe 29.Pregateste-te la geometrie cu probleme(triunghi echilateral, isosel si dreptunghic), iar la algebra numere negative, intregi, multimi si numere direct si invers proportionale...Din asta o sa ne dea mai mult... Funda? Sper ca ti-am fost de ajutor!

Noroc!

| coolgeo98 a răspuns:

Http://www.didactic.ro/......a-a-vi-a-2 ....ma ajutat mult in a 6a am luat 8-9. Succes la teza. FUNDITA?

| Biuta95 a răspuns (pentru coolgeo98):

Buna. Am accest si eu siteul acesta. dar la Varianta 1 la b ce raspuns este? big grin

| Biuta95 a răspuns (pentru coolgeo98):

Buna. Am accest si eu siteul acesta. mi se pare chiar destul de uzual, dar la Varianta 1 la ex 1 la b, cum se rezolva?
big grin

| alinboss52 a răspuns:

Nu cred ca ai neaparat nevoie de site-uri cu teze. Trebuie sa te duci la teza relaxat/a. Nu trebuie sa iti fie frica, mai ai timp sa mai repeti niste exercitii pe care nu esti sigur/a. Sper ca te-am ajutat
Si cerinta ta:
1.http://www.didactic.ro/......mestrul-ii