| Xrcolor a întrebat:

TPU, am nevoie de voi! Prietenul meu a trebuit sa plece pentru cateva saptamani din cauza afarcerilor,, necurate" ale lui taicas-o. Cand a plecat mi-a spus ca ar putea sa moara impreuna cu fratele lui si cu tatal acestuia. Toate astea au aparut din cauza ca tatal si mama acestuia vor sa divorteze. Intr-o noapte m-am rugat ( cea ce fac foarte rarrrr ) si am cerut un semn daca a murit. Azi, luna e galbena. Am citit pe net ca luna semnifica moarte si alte chestii rele. Ce sa cred? Fara raspunsuri stupide...multumesk...

p. s.: Cred ca sunt intr-o depresie...plang in fiecare seara. Cine stie o metoda sa nu mai fiu deprimata. Fara ajutorul psihologului.

Răspuns Câştigător
| ICPreda a răspuns:

Salut!
Si eu am observat ca luna este galbena asta seara!
Este foarte greu cand nu poti comunica cu persoana de suflet si nu ai nicio metoda de a lua legatura cu el insa trebuie sa te calmezi si sa il lasi pe Dumnezeu sa isi faca treaba! Daca ii este destinat sa se intample ceva se intampla daca nu, nu! Nu poti face nimic! Cu cat te gandesti mai mult la acest lucru cu atat mai rau iti este! Asteapta un semn de la el insa nu astepta cu disperare. Asculta muzica ce-ti place si descarcati inima unei prietene/prieten bun. Incearca sa te linistesti deoarece aceasta stare iti poate dauna sanatatii!
O seara buna iti doresc si somn usor!

10 răspunsuri:
| MâţulMov a răspuns:

Ai PUTEA SA IL SUNI! Si cat timp nu faci asta si iti vine sa plangi sa ZICI ''nu am murit, este bine...''
Sper ca te-am ajutat

| GiovannyGrandiossu a răspuns:

Am o veste proasta: Cred ca ti s-a terminat filmul horror. Acum trezirea.

| Dina a răspuns:

Pur si simplu trebuie sa simti ceea ce s-a intimplat cu el, si sa fii optimista.

| Luissa123 a răspuns:

Nu e adevarat ce scrie pe net. tu esti in stare sa crezi orice pentru ca ii duci dorul. linisteste-te si ai rabdare ca totul o sa fie bine!

| dana85 a răspuns:

Nu intotdeauna semnele prevestesc ceea ce cred oamenii, nu te lua dupa asta. Soarta noastra este in mana lui Dumnezeu, Lui roaga-te din toata inima si din toata fiinta ta pentru iubitul tau. Tine post, daca poti post negru, mergi si vorbeste cu un preot si da pomelnice la mai multe biserici si manastiri. Dumnezeu asculta rugaciunea ce vine dintr-o inima curata.

| janynefeaver a răspuns:

In primul rand chestia ca luna galbena semnifica moarte e o aiureala. Eu iti propun sa stai linistita si sa incerci sa iti cauti prietenul, poate il vei gasi. Nu cred ca a patit nimic.
In al doilea rand, si eu am avut parte de o depresie destul de naspa la 15 ani, atat de rea incat nici acum nu imi aduc aminte ce am facut timp de 2 saptamani. Nici eu nu am fost la psiholog, dar tin minte ca mama mi-a luat de la Plafar (magazin bazat pe produse din plante) niste calmante care nu dau dependenta. Plantocalm se numeau si luam una dimineata si una seara. M-au ajutat destul de mult si nu sunt nici scumpe.
Sper sa treci cu bine de depresie si sa iti gasesti prietenul. Multa bafta

| C0rinne a răspuns:

Asteapta sa te sune big grin sau, totusi asteapta sa vezi daca se intampla ceva. timpul le rezolva pe toate, si nu merita ca tu sa plangi in fiecare seara :*

| magura1 a răspuns:

E o situatie cam complicata si e greu de dat un raspuns dar te sfatuiesc sa nu tragi concluzii pripite si sa incerci sa fi cat mai optimista.
Din depresie ca sa iesi trebuie sa te calmezi si gandirile pozitive fac minuni dar cum poate acest sfat nu te ajuta incearca sa bei ceaiuri calde, te poate ajuta. Sper ca am fost de ajutor si sper ca totul sa fie bine si inlegatura cu luna nuprea stiu ce sa-ti zic.

| paulagabriela a răspuns:

Daca ai numarul lui suna-l,si stai linistita in legatura cu luna asta nu poate fi un semn luna,, galbena" am vazut-o si eu, e ceva normal si daca este bine o sa dea un semn de viata(o sa-mi dai funda?)

| Xrcolor explică:

Va multumesc tuturor. Azi voi ati fost prietenii mei carora sa le spun ce simt. :*