| supermari10 a întrebat:

TPU am o mare problema..in generala gandeam foarte lucid, gaseam tot felul de metode de rezolvare a problemelor, nu numai la materii in special matematica dar si in viata de zi cu zi, acum la liceu ma simt la un nivel foarte jos de ceilalti, probleme pe care pot sa le rezolv, le fac intr-un mod tembel si altii mi-o iau inainte..nu mai gandesc repede si nu ma axez pe cai usore, ma simt ca un imbecil, stau si ascult ftaturile profesorilor si ma uit ca ei chiar au muncit din greu sa ajunga aici iar eu, un uituc, daca dau un test de acum 2-3 luni nu mai stiu absolut nimic.vreau sa fiu un om capabil cucare se poate vorbi, sa stiu lucruri utile si raspunul a multor intrebari.Vreau sa stiu daca exista cartii de citit de genu, in care iti poti creste mentalitatea la nivel fizic si practic, tin sa multumesc foarte mult pentru cei care si-au pierdut timpul citind asta. uneori ma simt ca nu am incredere in mine, nu sunt capabil de nimic.

3 răspunsuri:
| George_Bogdan_2002 a răspuns:

Aceasta intrebare are un singur raspuns : trebuie sa te concentrezi si sa nu te dai batut.

Răspuns utilizator avertizat