Domnișoara frumusik2014.
Undeva mai sus te-ai înscris în lista acelora care condamni neștiința de carte a unora.
Ei bine, te rog ai grijă și la matale.
Am constatat, și în alte situații, că faci destule greșeli de ortografie.
În textul prin care răspunzi la acest apel ai comis următoarele greșeli:
-„Aceași anchetă " este greșit.
Corect este „aceeași "( deci cu doi de „e").
- înainte de „pentru această chetă" trebuia pusă o virgulă.
- La început, după „Aceeași chetă"trebuia pus punct și continuat cu majusculă. Deci o altă propoziție.
- mai lipsesc vreo alte două virgule.
- plus că această construcție „notă mai mediocră" e puțin bizară, parcă nu sună românește.
Nimeni nu te obliga sa dai bani pentru cadouri! E decizia ta.
Eu nu am dat bani pentru cadouri niciodata si sunt mandra de asta.Profesorii sunt platiti, au si ei un salariu. Oricat de mic l-ar considera, totusi exista.Plus ca nimeni nu-i obliga sa se faca profesori. Daca nu iti convine, asta e, alege sa fii altceva.
Acel profesor care pretinde bani si cadouri, din punctul meu de vedere, nu se poate numi profesor.
La noi in Suceava tot este asa, dar eu zic ca mai bine ii cumperi u cadou separat si gata.Cand eram si eu in clasa a-5-a (acum sunt in a 9) toti spuneau sa strangem bani pentru dirigita sa-i luam un cadou frumos si cere vreo 50 de lei, dar eu nu dau ata de mult si i-am luat un cadou separat.
Se pare ca si in dambovita are aceeasi problema
Problema cu cadourile nu e numai de acum ci de multa vreme. Din clasa intai si pana la terminarea clasei a 8-a au fost scandaluri prin clasa ca majoritatea nu voiam sa dam bani multi. 30 de lei de persoana mi se pare mult (inmultit cu cati sunteti). Nu e nicio problema sa primeasca profesoarele cate o floare, dar nu cadouri exagerat de scumpe.
Buna! Stiu se cere dar la tine 20-30 lei e foarte foarte putin.Noua ne cere 400 lei.Pentru cadouri la doamne profesoare si domnii profesori.Mi se pare foarte mult la mine si la tine 20-30lei.Pai fa calculul 400-20=380 ssauuu 400-30=370.Funda!? Sper ca te-am ajutat.Bafta!:*
Mai bine iti cumperi tu cadou pentru profesoara. si tu locuiesti in Bucuresti?
Da in Bucuresti