Du-te aşa cum eşti şi gata. Ar trebui să-ţi fie destul impulsul ăsta mai târziu, nu lăsa să se repete situaţia, deci fii mai atentă.
Ce problema ai tu cu mine? Si inca ceva, ai uitat sa vorbesti romaneste? Doamne...
Să nu ne legăm de limbi străine că nici eu nu m-am legat de nickname-ul tău...
Ok, dar eu vorbesc in romana.Ce ai tu cu mine daca imi place sa merg la olimpiade? Chiar nu pot sa inteleg. Asa imi place si sa cant, hai ia-ma la bataie ca tie nu iti place muzica (e decat un exemplu).
N-am nimic cu tine, felicitări pentru câștigurile de până acum. Puțin contează cu ce notă mergi mai departe, fi mulțumită că mergi. Literatura este corectată după cum vrea profesorul și poți fi depunctată oricât de corect ai făcut tu.
Iti multumesc, asta chiar m-a ajutat.Si scuze daca am zis ceva care te-a... jignit intr-un fel
Faptul ca te impacientezi atât de mult din cauza unui lucru atât de neimportant îmi dovedește că acorzi poate prea multă importanță lucrurilor ăstora.
De fapt nu e vorba de asta. Eu sunt foarte nu stiu cum sa zic...sensibila si cam asa e, acord multa importanta tuturor lucrurilor minore. Oricum olimpiadele sunt foarte "grele" in Pitesti de unde sunt eu. In fine
Știu situația, mergeam și eu când eram mai mic. Sunt tot din zona aia
Fato tu chiar nu aveai unde sa te lauzi? Nu ai cont pe Yahoo.Scrie pe Facebook, twitter.nu pe TPU
După poza de la avatar și după faptul că ajungi departe la olimpiadele mai multor materii. După ce ajungi la liceu ori nu o sa mai poți ori nu o sa mai ai chef de învățat...
Nicio problema, sunt lucruri si mai rele in viata decat ceea ce ti s-a-ntamplat. Bucura-te macar ca te-ai calificat!
Si eu tot pe mate-info vreau sa ma erg. Dar mai e pana atunci
Si eu sunt in clasa a sasea, numai ca in Galati si la toate materile unde au mers colegii mei a fost simplu, in afara de mate . Oricum eu merg numai la romana si la noi a fost super mega simplu.Eu cred 90% ca ma duc la judeteana.
Cat ai luat la locala? (e mai bine in Galati decat in Arges - la noi se corecteaza foarte dur)
Pai nu stiu ca noi am dat sambata asta locala, dar am facut si sunt 90% sigura ca trec la judeteana.Si da, la noi in oras(sunt din Tecuci, in judetul Galati ) nu se corecteaza foarte exagerat de dur.