| NumeUtilizator10000 a întrebat:

TPU, nu mai suport colegul meu. Pe el il cheama Robert Cristian, are 12 ani si chiar si la cea mai mica cearta se enerveaza si face figuri, iar dupa aceea incepe sa planga ca un bebelus. De exemplu acum 2 zile, de la cuvantul "Taci!" s-a enervat, a facut multe figuri si a inceput sa planga. Si pe mine colegii ma cearta, ma enervez destul de rapid, dar eu nu fac figuri. Ce sa fac cu colegul meu?

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu e problema ta ca asa e el, ci a lui si a parintilor. Daca te deranjeaza modul sau de manifestare, pur si simplu il eviti.

| Mayar a răspuns:

Ar trebui sa il ignori, in cele din urma se va linisti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa il ignori. Si eu am un coleg care uneori se comporta foarte ciudat adica incepe sa cante, danseaza, nu vorbeste cu nimeni si spune ca este singur, misca cu piciorul banca, sta mereu in fata clasei in pauze... Am stat cu el in banca si oricat am incercat nu l-am putut schimba. Nu mai vorbi cu el. Spune-i ca nu iti place compania lui si evita-l, ai dreptul sa stai cu cine iti doresti.

| Edisor27 a răspuns:

Salut, interesant. Din pacate nu ai ce face cu colegul tau, deoarece nu tu decizi pentru viata lui. Problema pe care o are colegul Robert este una psihologica. Nu ai tu cum sa il fortezi sa se duca la psiholog, cel care decide pentru el sunt parintii. Incearca sa ii spui doamnei tale invatatoare sa il duca la psihologul scolii.

| Georgiana199306 a răspuns:

Ignora-l, probabil vrea sa fie in centrul atentiei si nu stie cum sa faca.