Bună! Totul tine de spsihicul tau! Nimeni nu e urat.Toti suntem frumosi in felul nostru.Cand te uiti in oglinda nu zice:,, Vai ce urata sunt!", incearca sa0ti gasetiu calitatile uitandu-te in pglinda.Nu te uita si zi:,, Vai, ce ochi urati, mici! Ce nas mare! ce par urat am!" NU! Asta faceam si eu inainte, pana cand mama mea mi-a spus ca nu mereu conteaza frumusetea.In fiecare dimineat cand ma trezeam imi spunea:,,Vai ce frumoasa esti!",daca era o zi de scoala cand ma intorceam la fel,ca sunt mai frumoasa decat am plecat. Cand ma mai certam cu fretele meu si-mi spunea doar ca sa ma doara:,,Urat-o!" mama venea si-l certa. Stia ca ma doare,iar ea ii spunea:,,Unde o vezi tu urata?!" spune-i mamei tale,cum te considera? Urata,frumoasa! Sti si tu bine ca v-a spune ca esti frumoasa, dar desi sti asta ea o va spune intr-un mod placut si te va face sa scapi de obsesia asta, pentru ca asta e o OBSESIE. Am fost in acelasi caz ca tine, cei din jur si mai ales TU te pot ajuta! Nu-ti mai repeta:,, SUNT URATA!" Uita-te in pglinda si gaseste-ti calitatile! Esti frumoasa! Toti suntem frumoasi.Si nu te mai simtit invizibila.Esti frumoasa, esti o persoana frumoasa! Daca tu vei repeta ca esti urata, starea ti se va agrava treptat. Si cei din jur te pot ajuta. Cerele ajutorul.Intreab-le ce cred despre tine! Sper ca te-am ajutat iubita.Bafta si esti o frumoasa!
Frumusete unei persoane nu sta in hainele de pe ea nu ai de ce sa te simti intr-un anume fel daca cineva este poate mai bine imbracat/a decat tine fiecare om este frumos in felul lui si asa cum tu apreciezi pe altii pentru felul cum arata asa te apreciaza si pe tine alte persoane. Incearca sa fii tu asa cum esti si sa ai incredere in tine pentru ca frumusetea unei persoane mai sta si in felul cum vorbeste cum se comporta cum interactioneaza cu ceilalti. poti face asta sunt sigur bafta maxima
Poti sa faci cum ti-au sugerat si ceilalti si sa iti impui ca esti frumoasa si sa nu iti mai pese daca ceilalti iti dau atentie sau nu si sa nu te intereseze daca alte fete primesc mai multa atentie. Sau pur si simplu poti sa faci si tu ca ele. Spui ca sunt bine imbracate, imbraca-te si tu bine. Nu iti place sa te machezi? Poate putin de tot nu strica. O schimbare de stil si toti baietii o sa iti acorde atentie, o schimbare in bine este mereu apreciata. Nu trebuie machiaj strident sau imbracaminte provocatoare si nici sa iti schimbi atitudinea sau cine esti tu. Cum au zis si altii poti sa te tunzi, sa iti schimbi coafura intr-una moderna. Nu stiu ce varsta ai, multi aici zic ca e un beneficiu sa ai fata de copil inocent. Eu imi amintesc din proprie experienta ca este o perioada in adolescenta in care baietii se uita dupa cele care sunt putin mai mature. Si machiajul chiar asta face, poate si niste tocuri vei fi si mai inalta.
Iti trebuie mai multa incredere in tine... Toata lumea e frumoasa exact cum e... Daca zici ca nu iti place sa te machiezi, nu stiu poti face altceva gen sa te tuzi, poti sa iti faci parul intr-un anumit fel, chiar nu stiu, ceva surprinzator, sau macar cu un rimel ceva pentru un volum:*. Sper ca te-am ajutat!
Daca ai cosuri spalate cu sapun PH (negativ) pentru hidratarea pielii si curatarea tenului. In legatura cu parul il poti ondula, nu trebuie sa il strangi, sa ti-l faci coc sau alte lucruri. E mai frumos sa il lasi liber! Poarta haine frumoase (cele mai frumoase pe care le ai ). Sper ca te-am ajutat.
P.S : Daca ai intre 6-13 ani nu trebuie sa iti faci grij pentru frumusete!
Nimeni nu-i urat dar daca vrei poti sa iti faci mai multe frizuri(coc, coada de cal ...etc ) sa vezi cum iti sta mai bine
Nu te mai gandi la prostiile astea, fiecare are frumusetea lui interioara si exterioara in plus asta nu este un motiv sa intrii in depresie.O fata de copil inocent e mereu frumoasa.Nu iti dori sa fii ca celelalte fete fiindca (chiar daca nu te cunosc) tu ai frumusetea ta aparte.Stiu ca nu o consideri o solutie dar asta cred eu. Sper ca te am ajutat.