Ai media 9, bun.Cand o sa dai examenele daca nu o sa iei peste 9 la matematica si romana nu o sa ai media generala 9.La liceu te poti duce pe 2 mari profile :
1. Real
a) Informatica - faci matematica de iti sar capacele, risti sa nu iei bacul la aceasta materie.Mai faci fizica intenesiv si restul obiecate normale ca in generala
b)Stiante ale naturii - faci intens biologie fizica si chimie
2.Uman (nu are trebuie cu matematica)
a.Filologie -faci romana la greu.Dai bacul la romana, istorie si geografie si nu faci in 9-12 matematica fiica chimie decat o ora 2 pe saptamana.Asta pana in a 11-a ca dupa iti scoate tot ce inseamanca calcule.Aici o sa mai faci o specializare pe limba engleza sau franceza la care dai teza.
b.Stiinte sociale _ Faci romana, istorie, de astea.Matematica 2 ore pe saptamana, chimie o ora, fizica doua, astea pana in a 11-a. Dupa ti le scoate.
Daca te pricepi la matematica dupte la real iar daca preferi compuneriile si sa citesti carti du-te la uman.
Acuma alegi ce vrei dar iti zic ca in a 8-a va informeaza profesorii cu tot ce inseamna liceu.
Sall. (nu am corectat deloc textul, scuze pentru eventualele greseli)
Pai o sa am peste 9 deoarece eu am si medii de 9, 40 anuale si daca iau 8 si cv sau 8 la examene iese aprox. 9 oricum o sa fac si meditatii in a 8, oricum eu sunt cam de 8 la amandoua si daca fac si meditati... Oricum eu ma gandesc la economic imi poti da cateva informatii daca vrei?
Economisti. si e o meserie banoasa. sau daca vrei ceva rapid fara facultate urmeaza pedagogia.
Nu vreau contabil. Alte meserii? deoarece poti ramane fara loc de munca fiind contabil.
Iti recomand economia. Am rude care au urmat liceul economic si au ajuns cu bani si nu e chiar asa greu ...acum depinde de ce vrei tu sa ajungi
Si eu tot la economie ma gandeam dar nu am idee ce meserii poti avea ma poti ajuta te rog?
Contabil