| AnimeAnnDRa a întrebat:

TPU URGENT!
deci ce se intampla daca raman cu media neincheiata la fizicathinking am un 7 si un 9 doar ca imi mai trbe o nota.am auzit ca se incheie pe al doilea?

Răspuns Câştigător
| CosminC86 a răspuns:

Buna! Daca nu ai suficiente note, dar ai fost la toate orele, se acorda o nota din oficiu. Plus ca tu ai si note bune... o sa-ti puna o nota de la ea.winking

32 răspunsuri:
| unknownn a răspuns:

A pai eu stiu sa gatesc mai mult decat strictu necesar, gatim impreuna laughing

| Hieer a răspuns:

Nu are cum sa nu ti-o incheie, cred ca o sa iti m-ai puna acolo o nota dupa capu ei/lui laughing...sau o sa te m-ai asculte zilele astea pana joi.

| unknownn a răspuns (pentru Hieer):

Ce vorbesti mai fata? Cum adica nu are cum sa nu ti-o incheie? Daca nu te prezinti la ore si n-ai note destule, esti neclasificat si in primele ore din semestrul 2 iti va da nota pentru semestrul 1, si te incheie atunci.

| Hieer a răspuns (pentru unknownn):

Ma omule nu ai vazut ce am scris eu acolo...pai nu are cum sa nu ii incheie media...Ii lasa media asa?

Da logic ca are, nu intelegi ca il trece ca neclasificat si il incheie in semestrul 2? Ce e asa de greu? Intreaba si tu un cadru didactic, adica stii tu mai bine decat mine care am trecut prin asa ceva? straight face

Pai am comentat eu ceva de sem 2? Am zis eu ceva ca nu ii incheie pe sem 2? ...va bagati in seama, si nici nu cititi bine.

| AnimeAnnDRa explică (pentru unknownn):

Helau am lipsit doar doua ore la fizica azi si ieri sunt racita. si se gaseste sa ne asculte si etc in ultimele zile

Pai ma fata tu ai zis ca n-are cum sa nu-i incheie media, si eu ti-am zis ca in semestrul 2, in primele zile din semestrul 2 il asculta, si ii inchide media de pe semestrul 1. Ce e asa de greu de inteles straight face
Of fetele astea, tare complicate mai sunteti.

| unknownn a răspuns (pentru AnimeAnnDRa):

Pai vezi ca inca ai timp sa iei nota, daca nu oricum nu e mare tragedie, daca zici ca n-ai absentat sigur o sa-ti dea o nota asa din burta.

Ma baiatule laughing...am zis eu ceva de sem 2? si nu sunt complicata deloclaughing

Of of of, esti prima fata care reuseste sa ma enerveze laughing
Felicitari! happy

Vaii ce ma bucurlaughing...hai ca te las, ca nu vreau sa nu dormi in seara asta din cauza meabig grin...nu vreau sa te enervez mai tare.

Eh pai nu ca eu cu asta ma hranesc laughing
Mersi ca ma alimentezi
kiss

Ee, pai ai zis ca sunt prima care te enervezbig grin

Da si imi place love struck
tongue
Of da tu chiar ca esti enervanta
Stii sa gatesti?

laughing pai eu vreau sa te enervez si mai tare....nu se intelege?laughing...ce treaba are gatitu' in conversatia noastra?laughing

Pai daca stii sa gatesti te iau de nevasta laughing daca nu, tot te iau ca stiu eu tongue

Aaaaa esti logodita, am inteles tongue

laughing..gatesc acceptabil laughing...strictu' necesarlaughing

.nu-s laughing

Bun atunci, la tine care e strictu necesar la baietilaughing? Adica si extra ca eu am de toateeeeeee.

Eee hai gata sa terminam conversatia laughing

| TudyCFR a răspuns:

Nu cu parere de rau te pot anunta ca daca nu este profesor indulgent o sa ai probleme pentru ca nu o sa ti-o incheie si atunci se ia in considerare ca media 1 incearca sa vorbesti cu profesorul maine si sa-i spui ca vrei inca o nota

| AnimeAnnDRa explică:

Mai pana la urma intrebarea mea a fost daca media este neincheiata se incheie in semenstru` 2?

| RedSpyKe a răspuns (pentru AnimeAnnDRa):

Da se poate incheia si in semestru 2

| sMoKeandrei a răspuns:

Poti sa vorbesti cu profesorul sa te asculte sau daca nu te asculta iti poate incheia media si asa

| RedSpyKe a răspuns:

Pai in ce regulament scrie ca trebuie sa ai 3 note pentru a incheia o medie?! daca ai 2 note e clar ca poate sa ti-o incheie. asta depinde si de profesor, cate note vrea el pe semestru de la elev! daca nu ti-o incheie cu 2 note, fa scandal!

| AnimeAnnDRa explică (pentru RedSpyKe):

Am 2 ore pe saptamana. deci trebuie 3 note!

| RedSpyKe a răspuns (pentru AnimeAnnDRa):

Are ce sa adune si sa imparte deci clar ca o poate incheia! chestia cu 2-3-4-5 note ca nu stiu cate ore ai e o chestie a profesorilor nu scrie nicaieri ca nu ti-o incheie!

| Francykissme a răspuns (pentru AnimeAnnDRa):

Si eu la biologie am 2 note, si fac 2 ore pe sapt. Si tot mi-a incheiat-o asa, desi eu vroiam sa ma asculte... thinking

| Piikachu a răspuns:

Poate sa iti incheie media si daca ai numai 2 note ca nu are cum sa ramai cu ea neincheiata

| HappyAny a răspuns:

Pai il pui pe prof/a sa te asculte ora care vine si iti v-a mai pune o nota!