Buna! Daca nu ai suficiente note, dar ai fost la toate orele, se acorda o nota din oficiu. Plus ca tu ai si note bune... o sa-ti puna o nota de la ea.
Nu are cum sa nu ti-o incheie, cred ca o sa iti m-ai puna acolo o nota dupa capu ei/lui ...sau o sa te m-ai asculte zilele astea pana joi.
Helau am lipsit doar doua ore la fizica azi si ieri sunt racita. si se gaseste sa ne asculte si etc in ultimele zile
Pai vezi ca inca ai timp sa iei nota, daca nu oricum nu e mare tragedie, daca zici ca n-ai absentat sigur o sa-ti dea o nota asa din burta.
Nu cu parere de rau te pot anunta ca daca nu este profesor indulgent o sa ai probleme pentru ca nu o sa ti-o incheie si atunci se ia in considerare ca media 1 incearca sa vorbesti cu profesorul maine si sa-i spui ca vrei inca o nota
Mai pana la urma intrebarea mea a fost daca media este neincheiata se incheie in semenstru` 2?
Da se poate incheia si in semestru 2
Poti sa vorbesti cu profesorul sa te asculte sau daca nu te asculta iti poate incheia media si asa
Pai in ce regulament scrie ca trebuie sa ai 3 note pentru a incheia o medie?! daca ai 2 note e clar ca poate sa ti-o incheie. asta depinde si de profesor, cate note vrea el pe semestru de la elev! daca nu ti-o incheie cu 2 note, fa scandal!
Am 2 ore pe saptamana. deci trebuie 3 note!
Are ce sa adune si sa imparte deci clar ca o poate incheia! chestia cu 2-3-4-5 note ca nu stiu cate ore ai e o chestie a profesorilor nu scrie nicaieri ca nu ti-o incheie!
Si eu la biologie am 2 note, si fac 2 ore pe sapt. Si tot mi-a incheiat-o asa, desi eu vroiam sa ma asculte...
Poate sa iti incheie media si daca ai numai 2 note ca nu are cum sa ramai cu ea neincheiata
anonim_4396 întreabă: