| Gabi_6400 a întrebat:

TPU voi sunteti multumiti de scoala din Romania? Eu sincer NU. Sunt clasa a 9a si sincer simt ca numai pot. Ma innebunesc materiile astea. Basescu ce crede ca noi suntem roboti. Vreau sa zic ca eu invat istorie, geografie, engleza, franceza, logica, matematica etc si ma credeti sau nu eu consider ca multe din materii nu ar trebui bagate asa de vreme. Noi trebui sa stim 2 limbi straine in clasa a 9a. In strainatate materiile sunt alese cu grija si ei stiu cum sa ti le puna, treptat cum cresti. Puteti sami sugerati si mie o cale de ai scrie lui Basesc? Vreau doar sa ii spun ce va spun voua si cine stie pot schimba soarta romaniei.

Răspuns Câştigător
| ToKen a răspuns:

Mdeci:
Multumit sau nu, trebuie sa-mi termin scoala pe care-am inceput-o.
Poate ca.sunt prea multe materii, da...dar nu ai ce sa faci.
Basescu nu crede nimic, e un cretin si e ta*fa tuturor.
Esti in Romania, asa ca nu te mai plange.
O cale ar fi sa-i scrii, daaar nu esti sigur ca o va citi sau, ca macar ii va ajunge pe birou. Chiar si asa, nu ar face nimic pentru ca lui nu ii pasa ca tu sau altii nu mai pot si ca invatamantul e de c*ca, siii, tu singur nu ai cum sa schimbi soarta unei tari, nici macar soarta ta nu o poti schimba ^_^

2 răspunsuri:
| usuk a răspuns:

Sai scrii lui Basescu nu stiu...incearca la bocrolling on the floor)emilboc09@yahoo.com
ce speranterolling on the floor))lol

| mickeye a răspuns:

Nu Băsescu e de vină, ci comuniștii..de fapt, pe vremea comuniștilor, se făcea carte. după ce a căzut comunismul, și învățământul s-a dus.