Ultimele carti pe care le-am citit sunt "Primavera" - Lilli Promet, "Afacerea Boiscoran" - Emile Gaboriau si "Va place Brahms?" - Francoise Sagan. Lectura placuta!
Barbara Delinsky - Evadarea, carti interesante poti gasi cumparand revista libertatea pentru femei, in cazul in care iti plac cartile romantice :*
Cum m-am apucat eu sa cites o carte despre dragostea a 2 oameni, un american si o indianca. Numele Maitreyi scrisa de Mircea Eliade. Mai poti incerca basmul Aleodor Imparat.Sau Cocosatul de la Notre'Dames. O zi buna!
P.S. i love you
Gazda
Gena lui isis + reginele dragon
O singura fotografie
Pergamentul secret
cartea aia dupa care s-a facut filmu ala nou the girl with a dragon tattoo [cred ca sunt 3 carti ]
planeta celor 2 sori
eu le iubesc pe astea. sper sati placa :*
Incearca Moby Dick.Crede-ma cartea e total diferita de povesti si este extraordinara.E cartea mea preferata.Bafta!
La Medeleni de Ionel Teodoreanu(toate volumele)E o carte care are cate putin din fiecare comedie, drama si iubire.
Buna! Daca nu ai citit pana acum jurnalul unui pusti, iti spun ca ar fi cazul, daca iti place comedia.Cartea esta amuzanta.
Este jurnalul unui copil care si povesteste viata,cu momente amuzante, triste, chiar romantice...Cartea perfecta pentru copii/adolescenti
Harriet spioneaza-Louise Fitzhugh/Tabara-Louis Sarch/Alchimistul-Paolo Cohelo
marya_3636 întreabă: