Intreaba medicul de familie sau la farmacie.Nu este bine sa le storci iti ramane semn. Exista o crema pentru asa ceva nu stiu sigur cum se numeste.
Sapun dove. foarte bun. eu il folosesc si am scapat de cosuri. dupa ce te sapunesti pe fata, stai 30 de secunde inainte sa te clatesti. bafta
Ulei de argan.Intra aici http://bellekamms.blogspot.com/ sau scrie-mi un e-mail pe bellekamms@yahoo.com
Fratele meu are probleme cu cosurile. De fapt e acnee. Daca spui ca nu ai multe, e ok. Fratele meu foloseste o solutie, Zynerit (sau Zineryt, nu stiu ). De asemenea, foloseste sapun cu sulf. Se gaseste in farmacii naturiste si nu e scump. Exista si alte creme, dar daca nu ai probleme grave, nu e cazul. Sper ca te-am ajutat
Spala-te cu sapun pe maini, inainte de a atinge fata! Nu folosi sapun obisnuit, ci, crema de ras, sau sapun de ras(daca mai exista)! In fiecare seara, fa-ti gomaj cu tarate de grau(umezeste fata, aplica, cu mana, taratele pe fata si freaca, usor, timp de 3-4 minute), dupa care, te vei limpezi cu apa calduta! Dupa tamponarea fetei cu prosop curat(sau de unica folosinta), aplica pe ten, zeama de lamaie(atentie, ustura!)! Dimineata, poti clati fata, tot cu apa calduta. Nu stoarce cosurile!Evita alimentele excitante,bauturile carbogazoase si tutunul! Fiul meu, a scapat dupa trei saptamani, dar, a continuat cu tratamentul(1-2 ori pe saptamana)si igiena.Spargele mai intai , apoi date cu spirt si apoi date cu miere pe fata , o sa iti treca lasa mierea cam 10 minute Iti doresc succes!
Funda ?
Buna!
Eu folosesc un unguent numit CUTADEN. Nu este scump. Il gasesti in farmacii. Eu am dat 13-15 lei pe el Este foarte folositor pentru ca odata ce ai dat cu el pe fata proaspat spalata (dar bine-inteles, stearsa) cosii se usuca si raman cojitele care pica imediat. La mine s-a cunoscut diferenta din prima zi. Iti recomand de asemenea si o solutie, ca un gel, de la Gerovital: GEL SPUMANT ANTIMOCROBIAN si mai scrie si STOP AGNEE Nici acesta nu este scump... in jur de 12-13 lei. Ca sa iti pastrezi fata curata, spala-te cu ceai de galbenele. Ceaiul de galbenele tine microbii la distanta.
Poti sa te uiti si pe profilul meu la o intrebare pusa de mine despre cosuri. am primit raspunsuri foarte folositoare.
Pa, pa!
AdelinRO123123123 întreabă: