Chestia asta NU e in franceza; imi pare rau, dar e o duda absolut intraductibila. Tu ai scris-o, asa-i?
Daca stii franceza, cu toate greselile de ortograf facute[e adevarat ''catastrofale''], textul poate fi tradus
Stiu franceza destul incat s-o predau, asa ca... abtine-te!
Chiar daca mi-as pierde timpul incercand sa ghicesc ce vrea sa spuna, nu mi se pare normal sa-i fac eu tema. Ca sa nu mai spun ca, de fapt, textul asta exista, in limba franceza, la subiectul pentru evaluarea initiala la clasa a VI-a. Offf.
Cand am spus; daca stii franceza..., nu ma refeream la tine man, ci ziceam ''generic''...in privinta ''predarii'' si,mai ales a traducerii, m-am lamurit eu cata franceza cunosc profii astia din Romania[bine, sunt si exceptii ]
Am 12 ani, sunt in franta si locuiesc la Nice.sunt eleva intr'a 6a la colegiul Montagene.in fiecare zi[poate fi tradus si prin; zilnic]ma trezesc la 6, 30 dimineata.iau micul dejun, ma imbrac, plec de acasa pe la 7, 30 si merg la metro.cursurile incep la 8 si sunt in intarziere.ma intorc de la scoala pe la 2 dupa amiaza, dorm putin si apoi imi fac temele.in timpul liber ma ocup de pasiunile mele,de asemenea cu lectura, in special povestile fantastice, cursul meu de chitara de 2 ani deja[la chestia cu ordinatorul, ma dau batut ]. pentru legatura cu prietenii petrec destul de putin timp in fata ordinatorului. ps. oricum, e ''criminala''punerea in pagina a textului.