V:unde se uita fata aceasta?
S:am avut o fotografie aici. si ea nu este "aceasta fata", vince. numele ei este Andrea.Vino. ne-ar ajunge mai bine la poarta sosirii[asta e de pe translate]. zborul din buenos aires tocmai a venit.
vince: ma gandesc ea a fost in spania.
sue:nu asculti, nu-i asa, vince? uite. am o prietena in spania care se numeste carmen. o tii minte? bine, ea are o matusa si un unchi care traiesc in Argentina. fata lor se numeste andrea. ea este verioasa lui carmen si este gata sa stea cu noi.
vince: bine, bine. am inteles mesajul. multumesc, sora.
sue: ohh, uite. acolo e andreea. [mai departe nu inteleg ce ai scris]/
...
sue:o da. andrea bun venit in anglia.
andrea: sue, sunt foarte incantata sa te vad. si tu trebuie sa fii vince.
sue: ai avut un zbor placut, andrea?
andrea: da. a fost bine, multumesc
vince: aici. lasa-ma sa te ajut cu bagajul tau
sue: o idee buna, vince,. daca le pui in carucior, voi [...] masina. te voi vedea afara in cateva minute.
SPER SA TE AJUTE.
Vince: Cum arata fata asta? (What does this girl look like?)
Sue: Am aici o fotografie. Si nu e "fata asta", Vince. Numele ei e "Andrea". Haide! Am face mai bine sa ne ducem la Terminalul "Sosiri". Zborul de la Buenos Aires tocmai a ajuns.
Vince: Credeam ca e din Spania.
Sue: Nu asculti deloc, nu-i asa, Vince? Uite. Am o prietena prin corespondenta pe nume Carmen in Spania. Iti amintesti de ea? Pai, ea are o matusa si un unchi care traiesc in Argentina. Fiica lor se numeste Andrea. Ea e verisoara lui Carmen si vine sa stea cu noi, in timp ce…
Vince: Bine, bine, am priceput, multumesc, draga surioara.
Sue: Oh, uite! Iat-o! Andrea! Aici! Andrea! Oh, scuzati. Am crezut ca sunteti altcineva. Imi pare rau. Oh, ce stanjenitor!
Vince: Hai, calmeaza-te, Sue. Mai trebuie sa treaca de Serviciul Imigrare, sa isi ia bagajele si sa treaca de vama. N-o sa iasa secole de-acu incolo.
Mai tarziu
Vince: Nu-i ea cea de acolo?
Sue: Ba da, ea e. Andrea! Bine ai venit in Anglia.
Andrea: Sue. Imi pare bine sa te intalnesc. Si tu trebuie sa fii Vince.
Vince: Asa-i. Buna.
Sue: Ai avut un zbor placut, Andrea?
Andrea: Da, a fost bine, multumesc.
Vince: Da incoace. Lasa-ma sa te ajut cu bagajele.
Sue: Buna idee, Vince. Daca iei tu caruciorul, eu o sa ma duc sa aduc masina. Ne intalnim afara in cateva minute.
Sunt greseli majore in traducerea pentru care ai dat funda si e si incompleta. Uita-te pe ce ti-am trimis eu.
Si o observatie: se scrie "traduceti-mi" si nu "traduceti-mi".
Numai bine si bafta la scoala!