| KARINAAAAAAAA a întrebat:

Transferul de la o școală la altă școală se transferă într-o clasă după Limbile Materne pe care le-am făcut la fosta școală?

6 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

In mod sigur n-ai facut "limbi materne", nu se pot avea mai multe, ci o singura limba materna.
Nu este neaparat obligatoriu sa te transferi intr-o clasa cu acea limba materna, depinde de ce vrei tu, poti sa te transferi intr-o clasa fara limba materna sau intr-o clasa cu alta limba materna (de ex. de la maghiara la germana), doar ca va trebui sa sustii examene de diferente, cel putin la noua limba materna.

| deeeaqq a răspuns:

Da.
De ex. dacă ai făcut prima limbă *din cls a 3 a* franceza și a doua limbă engleza *din cls a 5 a* te transferă într-o clasă care a făcut prima limbă franceza, înțelegi tu.

| asperger3 a răspuns (pentru deeeaqq):

Eu am fost transferat intr-o clasa in care limba 1 e engleza; franceza am facut-o dintr-a 3-a si engleza dintr-a 5-a

| deeeaqq a răspuns (pentru asperger3):

ăă, mă scuzi, am greșit eu.
*Dacă ai făcut franceza și engleza te transferă într-o clasă care face engleză și franceză, nu engleză și germană, etc.
Așa e bine?

| asperger3 a răspuns (pentru deeeaqq):

Depinde de ce limbi straine sunt in ficeare liceu/scoala.
Eu anul asta am inceput sa fac spaniola ca limba 3.

| Adam_Deea_1999 a răspuns:

Da... de exemplu daca tu la fosta scoala ai invatat franceza si engleza in scoala in care te vei transefera vei merge intr-o clasa care invata franceza si engleza.