Buna ziua x fiind persoana cui vrei sa ii adresezi scrisoarea). Sunt un copacel mic intr-o padure mare.Fratii mei au fost taiati iar eu sunt singurul supravietuitor din familia mea.Restul copacilor se uita la mine cu mila alti cu dispret, dar eu tot iubesc natura si nu as vrea sa scap de ea. V-as ruga sa numai venniti in casuta mea si sa imi furati dreptul la viata, fiindca sunt si eu fiinta si sufar.Acum am un nou prieten cu care ma inteleg foarte bine, dar el este speriat si nesigur pentru ca el crede ca o sa fie luat de langa casa lui. V-as mai ruga inca un lucru. Daca aveti inimioara mare sa veniti si sa ne m-ai plantati niste prieteni copacei pentru am fi o familie mai mare si mai unita. Daca veniti sa mai plantati va promit ca o sa facem niste roduri extraordinare de care se v-a putea bucura multa lume.Al vostru sincer domnul "copacel".
Sunt un copacel mic intr-o padure mare.Fratii mei au fost taiati iar eu sunt singurul supravietuitor din familia mea.Restul copacilor se uita la mine cu mila alti cu dispret, dar eu tot iubesc natura si nu as vrea sa scap de ea. V-as ruga sa numai venniti in casuta mea si sa imi furati dreptul la viata, fiindca sunt si eu fiinta si sufar.Acum am un nou prieten cu care ma inteleg foarte bine, dar el este speriat si nesigur pentru ca el crede ca o sa fie luat de langa casa lui. V-as mai ruga inca un lucru. Daca aveti inimioara mare sa veniti si sa ne m-ai plantati niste prieteni copacei pentru am fi o familie mai mare si mai unita. Daca veniti sa mai plantati va promit ca o sa facem niste roduri extraordinare de care se v-a putea bucura multa lume.Al vostru sincer domnul "copacel".
CordovanRaul întreabă: