Eu am dat la liceu in orasul meu natal deci nu am avut nevoie sa vin cu parintii. Daca ar fi fost in alt oras probabil ca i-as fi luat cu mine. Insa au fost destui colegii care au venit insotiti de parinti. Nu mi se pare ca ar putea fi o rusine asta. Mult succes!
Ultima oara cand au venit cu mine parintii la scoala a fost in clasa a V-a, nu cred ca este necesar sa vina cu tine atata timp cat stii drumul:d Eventual sa vina sa te sprijine daca nu cunosti pe nimeni...
Da, am mers cu mama, numai daca vrei. Jumate din clasa mea a venit cu un parinte, nu trebuie sa iti fie rusine.
Nu trebuie sa te duci cu parintii. Ce sa caute ei acolo. De acum esti licean, esti mare, nu esti in clasa intai. Eu n-am mers cu ei nici in clasa a noua, nici in clasa a douasprezecea. Bafta!
Da eu am vrut sa vina parintii pentru ca am vrut sa fie cineva alaturi de mine, sa simt ca cineva ma sprijina
Eu am fost cu prietenii si m-am inscris, nu trebuie sa te duci neaparat cu parintii doar daca vreau parintii tai sa vada ce e pe acolo, cum e...na...Funda?
Bună Ștefan! Sincer, ești destul de mare încât să te descurci singur. Eu nu am mai fost la școala cu părinții din clasa a 4-a. Depinde și de persoană. Unii se simt bine în preajma părinților, alții se simt stânjeniți. Anyway, gândește-te că nu vor fi mulți care vor veni cu părinții, plus că dacă te vor vedea cu părinții, vor râde de tine și vor zice că ești bebe, crede-mă, un coleg a pațit-o, iar câteva săptămâni râdeau de el când îl vedeau pe hol, în special cei mari. O zi bună!
Razvan443562 întreabă:
andreiii7 întreabă: