| Little Kid a întrebat:

Trebuie se fac un portofoliu la istorie despre Marile Descoperiri Geografice.imi dati si mie un link va rooog[-o

18 răspunsuri:
Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Poftim? Tu glumesti? Mama ta stie cum folosesti internetul? Adica chiar nu esti in stare sa deschizi singura o pagina de google si sa cauti, trebuie sa faca altii asta pentru tine? Uite, din cauza celor ca tine, care se lasa condusi si asteapta mura in gura absolut orice, societatea romaneasca e in halul asta! Ce e asa de greu de citit? La coltul scolii voi vorbiti numai de toale si ce e cul? Si apoi te simti vexata ca cineva te ia la misto ca nu prea iti merg sinapsele neuronale? Dumnezeule, daca ai fi copilul meu, nu ai fi vazul calculator in viata ta!

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

@Andra asta nu e educatie. Spui ca ai cautat si nu ai gasit, atunci spune-mi cum au gasit ceilalti. Si te rog, nu incepe sa ma judeci tu pe mine, ataca raspunsul, nu persoana, pentru ca atata timp cat nu ai stat la aceeasi masa cu mine, nu ai de unde sa stii daca sunt nesimtita sau nu. Spre exemplu, as fi putut sa iti aduc apelative la randul meu avand in vedere ca nu esti in stare sa gasesti un simplu site cu descoperiri si ceri altora sa faca cautari in locul tau, dar nu am facut-o, pentru ca intrebarea e cea care m-a deranjat, nu persoana. Daca toata viata altcineva iti va face treaba, ce fel de cultura vei avea tu? Ce tip de educatie? Ce tip de valori? Sau marketingul si publicitatea de la televizor iti fac tie educatia? De fapt, sunt altii platiti sa gandeasca pentru marea majoritate. E o chestiune de etica, morala si deontologie, iar din punctul asta de vedere nu cred ca nesimtita sunt eu ca iti spun sa iti faci temele, ci mai degraba tu, ca le ceri altora sa le faca pentru tine.

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

@Andra, cauta Art. 30 al Constitutiei pe internet. O sa afli astfel ca e interzisa cenzura. Si ca mai am si dreptul la parere personala. Si vii tu si imi spui ca sunt nesimtita ca ma folosesc de drepturile mele. Modul tau de justificare este pueril.

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

@Andra: nu sunt prima persoana care te va deranja in viata. Intai gandeste, vezi daca am dreptate si apoi ataca-ma. Si, pentru viitor, pastreaza-ti calmul; ajuta! Cine se enerveaza primul, nu mai judeca, corect si automat pierde. Ia-o ca un sfat. Si tot ca un sfat: turme sunt, stane sunt, prea putini ciobani insa! Sper sa intelegi!

Janina
| Janina a răspuns:

Http://www.robbybubble.ro/......latori.php

http://images.google.ro/......tp?/imgres
gasesti la cel de al doilea link si o harta draguta :P

Janina
| Janina a răspuns:

Cu placere...
oricum nu trebuie sa te deranjeze comentariul lui Zbenguici, poate a avut o zi mai proastahee hee

| Little Kid explică:

Offf... dati-mi site

| Little Kid explică:

Auzi zbenguici vad ca ai chef de cearta...eu am cautat peste tot si nu am gasit.si pana la urma care e treaba ta? vrei sa ajuti bine, nu vrei iarasi bine...acum imi explici tu ce e bine si ce e rau? si nu s-a postat toata intrebarea ca aflai mai multe...mai bine nu postai 'raspunsul' decat sa vorbesti asa...

| Little Kid explică:

Si vad ca ceilalti care m-au ajutat nu au vormit in halul asta.
La cealalta intrebare de-a mea(raspunsul lui No God)

| Little Kid explică:

Multumesc secretel:X

| Little Kid explică:

Poate nici eu nu m-am facut inteleasa.intrebarea mea era "trebuie sa fac un portofoliu la istoire despre Marile Descoperiri Geografice.imi dati si mie un link va rog[-o< eu am cautat peste tot si nu am gasit"...pana la urma am gasit cate ceva
Zbenguici intr-un fel m-a deranjat raspunsul tau.mai bine nu-l mai postai decat sa vorbesti asa. poate altcineva a avut de facut aceeasi tema si imi recomanda linkul de unde a gasit el...
Acum eu nu oblig pe nimeni sa-mi caute pe net...imi pot da o sugestie, ce sa scriu la google, pagina unde se gaseste tema etc
Aaaa si i-am platit eu pe cei care au raspuns la intreb. sa-mi caute?batting eyelashes nu vreau sa ne certam dar cel mai bine era sa nu postezi raspunsul

| Little Kid explică:

Pur si simplu m-a deranjat raspunsul tau.si nu am chef de cearta...nu mai da raspunsuri la intrebarea asta ca m-am lamurit destul:@

| Little Kid explică:

Ahhh cearta, cearta si iar cearta... m-am saturat.eu sunt cea care incheie 'ciondaneala' asta. ok?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu trebuie sa fac o lucrare de promovare in categorie. da ce e linkul? e ...de bine?

| mada_4790 a răspuns:

Www.descoperirea americii.com