La cele mai multe şcoli se dau teste la inceperea anului şcolar, cam la o săptămână după ce a început. Depinde de profesori, dacă nu vor nu vor da teste. De obicei nu se trec în catalog, dar din nou, depinde de profesor.
Pai se dau in prima saptamana de scoala niste teste initiale.adica niste teste care nu se trec sub nici o forma in catalog. sunt create pentru a vedea profesorul la ce nivel esti.adica de unde sa o ia cu tne.de unde sa inceapa sa iti explice ce nu ai inteles din acea materie pentru a putea trece mai departe.nu te speria.nu iti da nimica nou.doar ce ai facut in clasa a 5`a.de exemplu profu` nostru de mate ne-a dat test in prima zi. fara sa stim.nici nu il cunosteam.ca era profesor nou.sh gata ne-a dath sh test
dar stai linistita sh sa nu ai emotii.:*
Pai da, profesorii dau teste intiale, dar de obicei nu la toate materiile, doar la limba romana, matematica si limbile straine. Da, se trec in catalog. Oricum, depinde si de profesori, unii nu prea dau teste. Oricum, multa bafta!
Iti spun eu ca tocmai am terminat clasa a 6. Se dau niste teste initiale, dar dupa cam 1 saptamana in care recapitulati toata materia din a 5. Notele se trec in catalog, dar o sa fie maricele si daca ai o nata mica o sa iti mai dea un punct . Funda?
Se dau teste initiale si eu trec pe a VI si neu spus ca la inceputul anului dam teste intiale NU se trebuie in catalog vrea profesorul sa vada ce mai sti din clasa a Va... oricum sunt foarte usoare
Acum depinde si de profesori, cam dupa o saptamana. Dn cate stiu eu nu se trec in catalog asa ca fii relaxata
1. teste initiale poti da la orice obiect de la mate, la religie...
2.de obicei nu se trec, dar daca ai profi naspa le trec, asa ca sa te concentrezi.
3.se dau la inceputul anului, dar in niciun caz din prima ora (decat daca proful/profa au vreo problema...)
4. te anunta in prima ora ca dati saptamana viitoare si va zice si din ce.
Ma scuzati am trecut si eu in clasa a V-a si as vrea sa stiu si eu daca aceste teste sunt grele orice! raspuns e bun
RealLife întreabă:
Curiosul999 întreabă: