Depinde de profesori, analizeaza-i bine, gen modul lor de a preda, de a face teste (asta daca le fac ei si nu le iau de pe net), si intai familiarizeaza-te cu materia, vezi ce ti se pare mai usor si alege. Eu am dat la istorie, mi s-a parut mai suor sa tin minte lectii, la geografie e mai greu (zic eu) pentru ca de ex. in primul semetru ai Carpatii, si crede-ma sunt multe diviziuni si subdiviziuni, si in al 2-lea e hidrografia si asezarile gen, judetele, residentele care trebuie tinute minte. si la istorie e greu. lupte multe, ajungi la comunism si iar e greu. Tu vezi ce ti se pare mai usor si alege. Sii bafta multa la examene, stai calm/a si repeta cat mai mult. Succes.
Eu am dat la istorie. În primul semestru am luat 9.50, iar în al doilea 10 ( nu asta contează.
Am ales să dau aici pentru că mi s-a părut ușor să țin minte niște ani. Geografia nu prea mi-a plăcut pentru că trebuia să rețin atâția munți, descrieri și era mai multă materie de învățat acolo. xDD
Acum depinde și de tine și de profesorii care îi ai; 3.
La Istorie mai sunt si aspecte care te atrag ca informatie, pe langa datele de tinut minte. Oricum, amandoua materiile, chiar daca sunt grele, contin notiuni de cultura generala necesare in viata. Tine cont si de notele pe care le ai si alege acea materie la care ai note mai mari.