Neaparat un buchet de flori si o atitudine pozitiva! Daca este diriginte nu este cazul sa-i iei nimic.
Pai tu nu auzi ca nu stie ce e?
Stii ca puteai pur si simplu ca iei o floare iar daca aveai diriginte ii pasai floarea directoarei. ^_^
Aveam director...
Ironie totala.
Trebuie neaparat sa iei un buchet de flori,Doamne fereste sa iei cafea, ciocolata sau mai stiu eu ce. Daca ai directoare e super ok si ai diriginte i le dai ei.A da, si am aflat ceva nou in ultimele zile de la mama care e profa, ca si profilor le plac florile adica au si ei sotii si le pun in vaza daca nu au (nu trebuie sa fii femeie sa pui o floare intr-o vaza), mama mi-a zis ca mai cereau flori de la ele de 1 martie, prima zi de scoala, festivitatea de sfarsit de an cand profele pleaca cu bratele pline.
Oh, e aiurea situația, nu prea știu ce să zic. Să te duci cu un buchet de flori la un barbat nu e chiar ok, dar cum ai afirmat și tu, nici cu mâna goala nu e bine, mai ales că ești boboc.
Poți să iei un pachet de cafea într-o plasă drăguță de cadou și o ciocolată. Știu că nu e o idee genială și foarte potrivită, dar măcar nu te simți prost, în caz că ai diriginte.
Să-mi spui ce ai hotărât și dacă ai dirigintă sau diriginte. :3