| EvangelineDS a întrebat:

Trec pe clasa a 9 a si nu stiu daca voi avea diriginte sau diriginta. Ar fi ok sa iau un buchet de flori? Nu vreau sa ma duc cu mana goala, dar nu stiu ce ar trebui sa iau...

7 răspunsuri:
| motherfuckerstyle a răspuns:

Neaparat un buchet de flori si o atitudine pozitiva! Daca este diriginte nu este cazul sa-i iei nimic.

| AdySiPunct a răspuns (pentru motherfuckerstyle):

Pai tu nu auzi ca nu stie ce e?

| motherfuckerstyle a răspuns (pentru AdySiPunct):

Stii ca puteai pur si simplu ca iei o floare iar daca aveai diriginte ii pasai floarea directoarei. ^_^

| EvangelineDS explică (pentru motherfuckerstyle):

Aveam director...laughing

| motherfuckerstyle a răspuns (pentru EvangelineDS):

Ironie totala. laughing

| Ritsuko a răspuns:

Trebuie neaparat sa iei un buchet de flori,Doamne fereste sa iei cafea, ciocolata sau mai stiu eu ce. Daca ai directoare e super ok si ai diriginte i le dai ei.A da, si am aflat ceva nou in ultimele zile de la mama care e profa, ca si profilor le plac florile adica au si ei sotii si le pun in vaza daca nu au (nu trebuie sa fii femeie sa pui o floare intr-o vaza), mama mi-a zis ca mai cereau flori de la ele de 1 martie, prima zi de scoala, festivitatea de sfarsit de an cand profele pleaca cu bratele pline.

| Buburuză38 a răspuns:

Oh, e aiurea situația, nu prea știu ce să zic. Să te duci cu un buchet de flori la un barbat nu e chiar ok, dar cum ai afirmat și tu, nici cu mâna goala nu e bine, mai ales că ești boboc.
Poți să iei un pachet de cafea într-o plasă drăguță de cadou și o ciocolată. Știu că nu e o idee genială și foarte potrivită, dar măcar nu te simți prost, în caz că ai diriginte.
Să-mi spui ce ai hotărât și dacă ai dirigintă sau diriginte. :3