anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Tzau all
Am primit paduchi de la scoala si azi am primit petrol ca sa scap de ei sigh petrolul trebuie sa-l prepar cu otet si ulei sau ceva inainte sa ma dau cu el? Dau fundita:*

4 răspunsuri:
luciana
| luciana a răspuns:

Vei gasi in piata un pieptene din os facut de rromi cu care sa te piepteni ca aduni de pe par paduchii si lindinii ( pui lor,- ouale ). Apoi se gaseste la farmacie un preparat special pentru paduchi dar e f bun gazul chiar simplu dat asa, insa sa nu dai prea mult la radacina ca arzi pielea capului si sa speli fara sa tragi parul ca si asa este degradat de atata spalat. Trebuie sa insisti la doua zile daca nu chiar zilnic ca sa te dai pe par si de poti poarta ceva sic pe cap ( un batic, sepcuta, ceva ) si in clasa caci gazul miroase si sa nu crezi ca vei scapa intr-o saptamana daca ai parul lung, dar cu insistente si rabdare vei reusi, ti-o doresc mult, Lucien.

| valThina a răspuns:

La farmacie sa gasesti tot felul d solutii si sampoane(daca nu ma insel) pentru asa ceva.si trebuie sa iti mai iei si un pieptene cu dintii f apropiati (dupa ce t speli p parul ud t pieptini cu el ca sa dai jos c e mort sau o parte din ei ).

| SilviaStefan a răspuns:

Sora mea a venit de la scoala cu paduchi si mi-a dat si mie…ufff.
Eu si sora mea avem un un par tare frumos si lung si am cautat sa folosim un produs anti-paduchi si lindini natural, care sa nu ne arda parul sau sa ne provoace arsuri scalpului
Am gasit un gel natural impotriva paduchilor cu ulei 100% pur din arbore de ceai(tea tree oil) de la Thursday Plantation.
Chiar de la prima utilizare efectele s-au vazut. Eu si sora mea am fost tare multumite de gelul natural anti-paduchi, ne-au scapat complet de paduchi si ouale lor.
Pe langa faptul ca gelul ne-a scapat complet de paduchi si lindini…mi-a placut foarte mult ca a venit cu un pieptan special de paduchii din otel inoxidabil care ne-a ajutat.

| irefutabil a răspuns:

Poti sa te dai cu el asa dar sa stii ca nu o sa miroase bine in casa si la fel parul tau v-a trebui sa te dai de mai multe ori pentru ca nu o sa-i extermini din prima! Sa stii ca petrolul iti face parul mai sanatos! Incearce sa intrebi la farmacie poate exista si alte solutii!