| Danut4439 a întrebat:

Un coleg e intr-o situatie naspa, ramane corigent pe ambele semestre, la toamna va trebui sa ia 5 sau nota mai mare?

9 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

La examenul de corigenta va trebui sa obtina cel putin media 5, aceasta ii va fi media anuala la materia respectiva.

| PumpkinDoll a răspuns:

Nu mai tin minte exact, dar cred ca trebuie' sa iei minim 5.La ce materie ai ramas?

| Danut4439 explică (pentru PumpkinDoll):

Nu eu am ramas a ramas la mate

| fyndtnydt7u a răspuns:

Daa, un coleg! Asumăți faptul că nu te duce mintea, nu mai căuta scuze. Ai mai pus întrebarea asta din perspectiva ta.

| Danut4439 explică (pentru fyndtnydt7u):

Da am trecut de aia

| Danut4439 explică (pentru fyndtnydt7u):

Daca nu sti despre ce este vorba nu mai vorbi

| PumpkinDoll a răspuns (pentru fyndtnydt7u):

Hai sa nu ne mai cacam atat pe noi, ca daca ai ramas corigent la o materie nu te duce mintea, poate n-a avut chef atunci sa inveti sau nu l-a interesat, nu neaparat ca esti prost

| Andreivladcarnatu22 a răspuns:

Am trecut prin asta de 2 ori big grin Chiar daca ai media 1 la materia respectiva, trebuie sa iei peste 5 si aia va fi media. Spre exp daca ai media 1 si iei 7 la corijenta, 7 e media. Daca ai peste 3 corijente in vara atunci ramai repetent.

| DemeDavid a răspuns:

Se merge in vara la corigente si daibun test si trebuie sa iei nota 5 ca sa treci. Daca ai 3 corigente pe vara, ramai repetent.Asa era cand eram eu la liceu.