Don Q, sau eu... de cite ori am spus ca ma lupt cu morile de vint. Chiar si aici pe site, nu mai exemplific. Insa in viata de zi cu zi, in general cind te lupti cu sistemul, cu autoritatile, atunci te lupti cu morile de vint. Incearca sa te lupti cu hibele, birocratia si indolenta din sistemul sanitar, sau din primarii, sau din orice institutie de stat in general. Te vei lovi de aceeasi problema, INUTILITATEA efortului tau de a indrepta ceva. Nimanui nu-i pasa, nimeni nu misca un deget, nimeni nu se implica, nimeni, nimeni, nimeni. E mai usor sa ii lase pe altii sa faca ceva din care are si el de beneficiat, decit sa faca EL, sau SI EL. De ce? Daca iese ceva din asta, merci si la mai mare, cistiga si respectivu. Daca nu iese nimic, de ce sa se fi obosit, mai mult de atit poate iese cu scintei si de ce sa se lege la cap fara sa-l doara. Deci... tragic.
Da, don Q., De cervantes'', cred ca nu poate exista o persoana care sa aafirme ca nu a avut cel putin Senzatia'' ca se lupta cu morile d v, si atunci candt te lupti cu tine insusi, uneori ai senzatia ca te lupti cu aceste mori, oricum ele reprezinta sarea si piperul vietii daca stam sa ne gandim, ar fi totul prea monoton si nu ne-am descoperi ambitia si perseverenta.