| sergiu2525 a întrebat:

Un nefumator isi poate lua o tigara electronica,asa,doar de `fita` cum ar veni? Nu am nici o tentatie pentru tigara,dar toti mi-au zis ca decat sa fiu pasiv mai bine fumez si eu,si cum nu vreau sa ma apuc pentru ca nu simt nevoia,ma gandeam daca e ceva rau in a alege tigara electronica, doar sa o pufaiesc, ca in piept n-am tras niciodata.Ar provoca dependenta? multi au zis ca nu provoaca nici un fel de dependenta, iar fumatorii obisnuiti mi-au zis ca tragi si un sfert de ora din ea si nu simti efectul unei tigari..deci?

Răspuns Câştigător
| kattya96 a răspuns:

Uite-l ma rolling on the floor. In loc sa dai banii pe tigari electronice mai bine cheltuieste-i pe altceva, nu merita oh go on
Nu o sa pari deloc mai in pas cu lumea fumand tigari electronice, ba chiar e ridicol. Lumea fumeaza din alea ca sa se lase si tu ca sa aculti sfaturile unora care n-au habar de viata.
In plus tigarile electronice n-au nici un rost. Nu o sa-ti placa, chiar e o pierdere de timp.
Mai bine apuca-te sa mesteci guma sau mai stiu eu ce laughing
In ziua de azi esti mai smecher daca nu fumezi, decat daca o faci. Pe bune, oricat de cool ar parea aia, de fapt chiar si-ar dori sa nu fumeze, dar daca nu se pot opri asta e viata.
Eu zic sa ramai asa cum esti ca o duci mult mai bine.
Pe bune, chiar mi-ar parea rau sa te apuci de tigari electronice, din prostie.
Vacanta placuta, ca sunt destule distractii pe lumea asta ^^.

7 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

N-are rost. Capeti dependenta de nicotina. Tigarea electronica n-are gudroane dar are nicotina. Si ce-ti spun prietenii nu-i adevarat. Aia nu-ti sunt prieteni ci dusmani daca te invata sa fumezi.

| mixxjim a răspuns:

Tigarea asta electronica e chiar mai daunatoare ca una adevarata, aburii aia atat de fierbinti iti "ard" gura si gatul cat ai zice peste. de ce nu mergeti voi la un baschet sau la un fotbal sau la o piscina in loc sa fumati? ia incearca sa-i faci tu pe ei sa nu mai fumeze, in loc sa te faca ei pe tine sa fumeziwinking

| ɗєʌɗvơɪƈє a răspuns:

Frate eu te sfatuiesc sa nu te apucistraight face...lasa-le dracu de tigarii si de tigarii electronice...

Răspuns utilizator avertizat
| EmiiLoveYou a răspuns:

Daca nu fumezi nu are nici un rost sa iti iei tigara electronica. Asa o vei cumpara si vei zice "Hai sa incerc si cu cea adevarata" si nu te vei mai putea lasa de ea.
Nu ii asculta pe cei care te indrma sa fumezi...o sa vada ei cate probleme o sa aiba mai tarziu.

| Undal a răspuns:

Tigara electronica este pentru fumatori, ca sa ii ajute sa se lase de fumat(teoretic).Mai bine stai linsitit si lasa-i pe fumatori cu ale lor... tigara electronica functioneaza cu nicotina, si da dependenta, si gestul da dependenta.Asculta sfatul unui fumator si stai departe de tigari, e foarte greu sa te lasi, si nici nu iti dai seama cand ai devenit dependent de ele.Cei care te sfatuiesc altfel sunt inconstienti si nu isi dau seama nici macar de propria lor bunastare, de a ta nici atat...

| ipswich a răspuns:

Nici tigarile electronice nu-ti fac bine. si oricum, nu te apuca. asta ar putea fi primul pas pentru a te puca de tigari normale.