| stef1290 a întrebat:

Un profesor are voie sa ma jigneasca sau sa imi puna porecla am o problema cu un profesor si nu stiu ce sa fac sad Va rog ajutati-ma

7 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Un profesor are voie sa faca multe, insa sa jigneasca sau sa umileasca un elev, nu. Daca te deranjeaza foarte tare (daca e doar un moft de-al tau, mai bine nu), discuta cu parintii si mergeti impreuna la profesorul respectiv pentru a clarifica problema.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Wow, acum nu mai au voie profesorii sa faca nimic. Sa ii ia elevii la bataie, iar ei sa nu se apere, ca n-au voie sa atinga elevii.

| anamariarot a răspuns (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Hai să nu exagerăm, totuși... A nu se înțelege că încurajez impertinența elevilor, că avem și exemple de genul, însă dacă cineva e profesor, se presupune că e pregătit din punct de vedere pedagogic și ar ști ce efecte negative au jignirile asupra minții unui copil naiv.

| AFR81 a răspuns (pentru anamariarot):

In acest sens, profesorii chiar urmeaza un curs, asa-numitul modul psiho-pedagogic. Problema e ca multi nu raman cu nimic de pe urma lui.

| anamariarot a răspuns (pentru AFR81):

De asta am și pus acel „presupune"... am avut și eu exemple de profesori de genul și știu cum e să fii în pielea elevului care a pus întrebarea.

| AFR81 a răspuns (pentru anamariarot):

Toti cred ca am avut asemenea profesori, din pacate.

| IoanaPuppy31 a răspuns:

Nu are voie sa te jigneasca dar poate o face in gluma fiindca are simtul umorului. Nu ai de unde sa stii ce gandeste si nu trage concluzii pripite. Daca te jigneste gen "prost, handicapat" atunci e o problema.