| SERIALS a întrebat:

Un psiholog celebru afirma ca "frica este cel mai mare dusman al personalitatii umane". Cum ati comenta afirmatia data?

12 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Asa e, iesirea din zona de confort

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

100% adevar

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

laughing laughing laughing "frica de moarte". laughing Doar aceia care s-au nascut din pricina unui prezervativ spart nu stiu ce reprezinta viata trupesca, precum nu stiu nici ce-i asazisa moarte, care chiar poate interveni pentru unii ca NietzscheFrumosSiDesteptSunt. laughing )) laughing

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Daca o luam din punct de vedere logic, cuvantul din propozitia ta "frica" inseamna "orice frica", ceea ce face ca propozitia in sine sa nu fie adevarata.
Pentru a demonstra ca nu-i adevarata n-ai nevoie decat de un contraexemplu, macar. Si uite-l: frica de moarte, cea care iti va activa instinctul de supravietuire.

| JustAsimpleUser a răspuns (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Daca o luam din punct de vedere logic bai castravete, ai sa realizezi ca frica de moarte se poate reflecta in majoritatea fricilor, frica de inaltime nu reprezinta de fapt teama de inaltime vazuta ca un obiect ci defat frica sa nu mori daca ai cadea de la acea inaltime, nu stau sa ti mai dau exemple, banuiesc ca te-ai prins tu la cat de destept te crezi ca contrazici un psiholog renumit

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru JustAsimpleUser):

Uite cat de prost esti. Doar fiindca ala a pus in intrebare "un psiholog renumit" nu face propozitia lui mai adevarata.
"frica de moarte se poate reflecta in majoritatea fricilor". Deci nu in toate. Gandirea ta si faptul ca incerci sa ma contrazici cu ceva care e poate fi fals imi da de inteles ca esti doar idiot.
In restul "majoritatii fricilor" exista frica de moarte care iti activeaza instinctul de supravietuire atunci cand cineva iti pune un cutit la gat. E si asta la fel ca celelalte?

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Da, 2 retardati. Unul mai batran si mai inutil ca altul'.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

@Mihailescu_Valeriu_1953 trebuie mereu sa vorbesc din experienta ca ceva sa fie adevarat? E o regula asta?

| WolfgangKreutzfeldt a răspuns:

Prima chestie care îmi trece prin gând când citesc afirmatia aia e următoarea chestie : Că din cauza fricii nu putem sa fim cine suntem noi cu adevărat, adica sa acționăm natural, cum vrem noi in anumite situații dar suntem impiedicati de acea frica. Frica de a fi judecati, de a fi batjocoriti, luati la misto etc etc ( ai prins ideea ).

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru WolfgangKreutzfeldt):

Coane Spirace: ce spui tu este egoism! laughing laughing laughing

| WolfgangKreutzfeldt a răspuns (pentru Mihailescu_Valeriu_1953):

Posibil, nu contest. Lipsa de somn se vede f clar in modul de exprimare de mai sus ( si ince se simt efectele )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frica te opreste din a face multe lucruri, afirmatia e corecta.