Eu sunt la filologie si mi se pare tot atat de greu, dar faza e ca unele materii sunt destul de in regula si nu se pun bazele pe matematica. Ar fi un haos. Insa, acum depinde si de optiunile tale.
Sunt în primul an de liceu, la mate-info! Mi se pare destul de diferit de generală, ba chiar complicat! Probabil e și din cauza schimbării, dar mă voi obișnui.
Sincer, fiecare profil are greutățile lui. Dar filologia este mult mai ușoară decât profilul mate-info.
La filologie este usor dar dupa liceu ai optiuni limitate la facultate, gen Stiinte politice, Jurnalism etc...In schimb mate-info este mai dificil dar poti urma orice facultate mai departe.
Da,e mai usor de invatat la filologie pentru ca nu ai asa multa matematica, fizica, chimie, materii destul de dificile mai ales daca nu ai o baza din clasele mici. Daca ai cunostinte in domeliile astea atunci nu e nicio problema.
Depinde ce te atrage mai mult... daca esti bun la matematica, fizica, tic.du-te la mate info
daca te atrag limbile straine du-te la filo
La filologie, insa la mate-info chiar daca e mai greu, ai mai multe usi deschise in fata. Gasesti mai usor de munca daca mergi la mate-info.
Depinde ce iti place. Daca iti place matematica du-te la mate info. Daca iti place istoria ...filologie
Buna.
Mai usor e la filologie, decat la mate-info, dar ideea e ca la ambele trebuie sa inveti.
Urmeaza profilul pe care vrei sa il urmezi, indiferent de dificultate.