| nevermind3322 a întrebat:

Unde gasesc exact ce lectii se fac la mate-info si nu se fac la filologie? vreau sa ma transfer de la filo la mate info si vreau sa stiu exact care este diferenta la materiile reale

4 răspunsuri:
| Florennce a răspuns:

Bună. Eu sunt la mate-info. Dacă eşti în primul an sau l-ai terminat, ar trebui să ştii că lucrurile diferă.
Matematica o să fie mai multă, cam 4-5 ore pe săptămână. La fel şi fizica. Tezele se dau la următoarele materii: română, matematică, informatică şi la alegere: biologie, fizică şi chimie.
Matematica este M1 şi nu diferă prea mult în primii doi ani, mai ales în primul.
Bacul constă în matematică, română, la alegere : biologie, chimie, fizică. Acestea pentru nota de bac. Pe lângă: atestat la informatică, competenţe digitale ( TIC), engleză- acestea nu intră în notă, doar primeşti nişte calificative.
În final, se merge mai mult pe real. Iar lecţiile nu diferă după primul an prea mult.
O seară bună!

| nevermind3322 explică (pentru Florennce):

Sunt in clasa a 9-a si vreau sa ma transfer din semestrul 2 la mate-info. la biologie, fizica si chimie mi-e cel mai greu sa-mi dau seama ce se face in plus... plus ca trebuie sa dau diferente la mate, info, bio, fizica si chimie...

| Florennce a răspuns (pentru nevermind3322):

Dacă o să te transferi din semestrul doi e ok, pentru că se fac cam aceleaşi lucruri. O să-ţi fie mai greu la informatică. Oricum, îi poţi întreba pe cei de la mate info, pe profesori. Baftă!

| Daniel_Petrov_1992 a răspuns:

Asa ceva nu exista