| CrucifiedCountess a întrebat:

Unde gasesc si eu sa fac testul IQ al lui Stanford-Binet?
Nu acele teste de asa zisa "inteligenta" de pe net... Il vreau pe ala /alea reale, la scara internationala. Pls, help.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La un cabinet psihologic (vezi daca are scoala/liceul/facultatea ta, sau la un cabinet particular)

13 răspunsuri:
| AndreeaSiAndra a răspuns:

Http://www.kids-iq-tests.com/stanford-binet-intelligence-scale.htm

dai start the test e mai in dreapta si gata

mie mi-a iesit ca am 169la iq :D

| CrucifiedCountess explică:

Astea cu kids iq bla bla bla e vrajeala. fostul meu prieten avea IQ 176 si facea parte din mensa. am facut un test de-al lor si mi-a iesit 119. Tu cu IQ 169 ia fa-l sa vedem cat iti da :)) uite aici: http://mensa-romania.ro/data/test1/inst.html

Eu am 14 ani si sunt clasa a8-a

Si sa stii si acolo mi-a dat 170

Daa... te cred laughing ia fa un print screen laughing

Nu ma crezi treaba ta.Eu nu stau acum sa fac tot cemi ceri tu.De parca prietenului tau i-a iesit 176.

Daca aveai IQ 170 macar, erai si tu putin mai atenta ce prumbei "scoti" pe gura. of Duamne.

| z8 a răspuns:

Andreea nici n-a auzit de cratima si ea are coeficient de intelegenta 170...nu mai zic nimic, trebuie sa plec ca-mi bate porcu in geam ( et. 2 )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.triplenine.org/main/admission.asp
nu este aici - doar evidentiaza multiplele variante de stanford-binet - cu cat testul este mai recent cu atat distributia se rareste la extreme - testul de pe situl mensa romania este de tip raven si reflecta nimic pentru ca nu este nici complet nici calibrat (in cel mai bun caz indica daca esti in 4% cei mai inteligenti) - cuvantul psihometrie ar trebui sa-ti fie de ajutor intr-o cautare - eu am ajuns aici cautand acelasi lucru ca si tine (avantajul enorm al acestui test este ca te poate califica pentru orice societate high-iq, fiind recunoscut universal - mult succes)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.expertrating.com/IQ-test.asp Aici il gasesti, insa trebuie sa ai niste bani pe card. Daca am vazut eu bine e aprox 10 euro. Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai usor fel in care sa dai testul Stanford-Binet ar fi sa vii la testarea MENSA de pe 11 Decembrie (te costa 35 RON totusi).
Inca nu ne-am decis locatia dar cand o vom face o vom publica pe
http://mensa-romania.ro/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu vreau sa-mi fac testul