Din cate stiu este o parodie a bibiliei, sunt stranse materiale care denigreaza prin tot felul de idei absurde evenimentele povestite in biblie... Daca nu cer prea mult, as dori sa te intreb de ce o vrei?
Pentru cultura mea generala, costine.am vazut si eu cartea in librarii, dar e intre 60 si 75 de lei, ori eu nu prea sunt ruda cu becali.
Pe net nu cred ca e, doar in librarii... si e o carte ( un roman pentru cei care nu stiu).
Http://www.librariabucuresti.com/Carti-Evanghelia_dupa_Satana-5767.htm
Pe net nu o gasesti!
Uite aici citeste tot ce vrei cartea e super...http://www.nemira.ro/blog/evanghelia-dupa-satana-preview
In primul rand de ce va bateti joc de intrebarea lui? Voi rade-ti de o carte care nici macar nu ati citit-o sau nici nu ati auzit-o.Voi auzind titlul veti spune ca este blasfemie dar nu este asa.Inainte sa judecati uitati-va la un preview al carti.Eeeeeeeeeeee sper ca ai gasit cartea dar cel mai bine ar fi fost sa o cumperi.Stiti cum se spune nu judeci o carte dupa coperta! Respect si stima.
Am primit chiar ieri de la o babă o carte "Evanghelia dupa satana" de Patrick Graham! Am aruncato dupa ce a aflat mama ce dețin! ))
Normal ca frustratii incep sa comenteze. Ati citit cartea sa vedeti ce e de ea?
Pascu_Tudor_1993 întreabă:
Alin_3614 întreabă: