Da si nu, Bucuresti are multi mai multi locuitori decat Constanta, plus ca daca te muti intr-un cartier cu multi tigani ce faci? indiferent de oras si in Timisoara poti da de Tigani in unele cartiere in altele mai putin
Presupun ca mare diferenta nu este, insa ca regiune, Judetul Mures este cel mai populat, si pot confirma asta, am stat in Sighisoara 1 an jumate, este full de tigani, 5 din 10 oameni de pe strada sunt tigani.
Nu ma intereseaza presupunerile, vreau informatii clare si 2 nu am intrebat despre judetul Mures. : ) Ca sa stii ca esti pe langa subiect.
Desi nu am stiut cu exactitate, am incercat sa ajut cu ce pot. Nu esti obligat sa apreciezi.
In Bucuresti aproximativ 24.000 de tigani, in Constanta sunt in jur de 3000. Deci, in Bucuresti sunt mai multi tigani.
Dupa 25 ani in Bucuresti, aici gasesti cei mai multi tigani si cocalari. Manele peste tot. Sunt cartiere predominante de tigani unde e nasol daca intri (Baicului). Mereu o manea, mereu galagie, produc gunoi in cantitati industriale... Ma mir ca mai exista fier in capitala.