| Losnams a întrebat:

Unde vi se pare mai greu? La profilul mate info sau chimie biologie? Unde e mai "permisibil" sa zic asa. Eu as vrea sa incerc mate info dar toti pe care i-am intrebat au zis ca e foarte greu.iar la stiinte ale naturii nu prea imi place chimia...ce sa fac?

6 răspunsuri:
| Lule a răspuns:

Fa ce iti place, eu am fost la mate-info si nu mi s-a parut greu si nu sunt tocilaralaughing, matematica e mai grea decat la cei de la uman sau stiintele naturii dar e frumoasa

| raz0000001 a răspuns:

Din ce observ eu, greutatea profilelor e in functie de liceu. Alege ce iti place, clar daca te duci la cel mai bun liceu va fi destul de greu.

| fighter391s a răspuns:

Alege ce iti place si unde crezi ca te descurci, eu sunt la stiinte ale naturii si avem matematica la fel de grea ca cei de la mate-info. Daca iti place nu conteaza, te vei descurca.

| RR2x a răspuns:

Este un profil de dificultate medie, insa te ajuta va sa-ti dezvolti gandirea si este destul de util daca esti atent si inveti din timp.De chimie nu vei scapa, intrucat se va face in fiecare an.

Daca nu ma insel acesta au fost materiile pe care le-am avut in >Clasa a 9a:
- Matematica
- Chimie
- Fizica
- Informatica
- Desen
- Ed.Fizica
- Biologie
- Religie
- Istorie
- Muzica
- Geografie
- Romana
- Logica
- Dirigentie(Aici depinde cum ai norocul, noi faceam matematica la orele de dirigentie.)
- T.I.C
- Engleza
- Franceza

> In clasa a 10-a Educatie Antreprenoriala in loc de Logica si Argumentare + Psihologie.

> Din clasa a 11-a nu am mai facut Desen si Muzica, in schimb am facut Economie+doua optionale la informatica.

> In clasa a 12-a : Filosofie,Birotica si doua optionale la informatica

Bacalaureatul il vei da la : Romana, Matematica si o materie la alegere(Chimie, Fizica, Biologie, Informatica)

| Adry05 a răspuns:

E mai greu la mate-info clar