Când îți folosești capul de sus în loc să-l folosești pe cel de jos.
Atunci, ești deștept degeaba.
Din aceasta afrimatie inteleg "De geaba esti destept daca nu stii sa iti folosesti capul"
Cel mai adesea a fii destept nu sta in a cunoaste lucruri, ci in a stii cum sa actionezi in situati dificile...
Asta nu e spus de n mosneag amarat.
Am crezut ca numai eu nu dorm la 4 dimineata,.
Ne place sau nu suntem incapabili sa ne accesam intregul potential in orice secunda a vietii. Pentru asta se fac vinovati atat factori interni, cat si factori externi. In acelasi timp, un prost, poate avea oricand o revelatie. Astfel ca in diferite situatii in viata putem observa cu consternare cum suntem intrecuti de oameni inferiori. Pentru mine si acum e soc cand un prost face un lucru bun, pur si simplu nu ma pot obisnui cu conceptul, pare o realitate paralela. Desigur, mai sunt si situatiile in care experienta ii da clasa inteligentei, situatii in care intr-adevar suntem destepti degeaba.
Pai da, daca zici ceva inteligent si toti cei din jur sunt gen "eu imi stiu lucrul si nimic mai mult, restul nu e bun" iar tu incerci sa demonstrezi, caci stii ca poti, dar esti ignorat si atunci iti dai seama ca esti prost ca iti bati mintea cu cine nu trebuie.
Esti prost si tu pentru ca nu esti suficient de destept incat sa intelegi ca nu trebuie sa te pui cu prostu
Salut Bestialo!
Mi-ai amintit de-o vorba de-a lui Tiriac referitoare la intrebarea ta si m-am gandit sa-l citez "Sunt prea destept incat sa-mi dau seama ca sunt prost!"
Ce inteleg? Iti spun una dintre miile de chestii!
Degeaba te dai tu mare destept daca habar n-ai sa fi om, sa te comporti cu cei din jur, si nu sti absolut nimic despre ceea ce te inconjoara si ceea ce-ti conduce viata!
Bine... vine explicat altfel! Nu prea ma pricep eu la explicatii!
Cam asa inteleg eu.
ori esti prost ori destept, e doar un alt citat considerat de unii ca fiind "profund" sau adevarat doar pentru ca l-au vazut undeva pus intre ghilimele
si eu pot sa iau un citat dintr-ala deep de pe weheartit si sa vin aici sa-l dezbatem, dar crede-ma ca ar fi mult prea penibil
pedaladeacceleratie întreabă:
alexcatalin13 întreabă: