| Mindfulness a întrebat:

Unii cred că mă considerați probabil un om rasist sau un om rău că tot am ceva de obiectat la adresa românilor și a Rromilor deși nu sunt toți la fel, sunt oameni valoroși și români și de etnie! Probabil am greșit și eu cu o caserita in vârstă acum 2 săptămâni când i-am atras atenția dar azi o angajată cred că de etnie că nu părea româncă,mi greu de crezut că o româncă are avea un astfel de comportament josnic a dat-o in nesimțire! Eram in magazin am luat un suc și intră din depozit in magazin sughițând într-una,și o întreabă o colega mai in vârstă ce ai!? La care ea răspunde: de la șprițul de aseară laughing și tot sughitea! Lumea pe mine ma acuză și bârfește când îi atrag atenția unei caserita sa fie mai atentă dar nu judeca comportamentul unei angajate care are un limbaj și comportament de mahala! E jalnic pentru o fata sa se comporte așa,fie ea și de etnie sau ce o fi! Nu știu dacă a făcut intenționat că m-a văzut pe mine sau chiar s-a șprițuit cum afirma dar mi se pare un comportament josnic venind de la o fata! Nu am zis nimic,ea s-ar dus să servească clienții am inceput sa rad sub mustăți! Voi ia-ți fi zis ceva colegei ei sa ii atrageți atenția că nu e ok ce comportament are acea fata sau ați ignora complet situația? Numai la noi vezi așa ceva! Am văzut că femeile alea se certau și cu alți clienți și îi provoca, deci atenție că nu sunt eu problema, cauza! Tare mi că sunt numai de etnie că nu prea par ele românce! Parca in magazinul ăla numai femei de etnie angajează și nu doar acolo! Ați pățit faze de astea cringe cu astfel de oameni cand ați făcut cumpărături? Sa nu ii spun nimic acelei sa îmi văd de ale mele? Eu cred că intenționat a făcut din lipsa totala de respect!
Apropos nu am nimic cu nimeni toți sunt oameni indiferent de etnie dar e prea multa impertinenta la mijloc!