anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Urgen! Ce sa aleg? Facultatea de asistenta sociala,facultatea de geodezie sau SNSPA? Am terminat mate info,repede, funda mersi!

Răspuns Câştigător
| BarbieGirl13 a răspuns:

Ti le-as recomanda pe toate cu drag, dar nu stiu ce vrei tu cu adevarat laughing. Stai putin, calmeaza-te si gandeste-te ce vrei sa faci tu mai departe. Vrei la asistenta sociala? Atunci du-te acolo. Stiu, esti indecisa, asa sunt multe persoane, dar trebuie sa iti canalizezi energia pe asta. Concentreaza-te si sunt sigura ca vei lua cea mai buna decizie, indiferent care va fi aceea. Cred ca toate iti plac sau poate ca le-ai ales doar asa ca ti se par bune si vrei sa faci una dintre ele, dar nu stii pe care...te inteleg oarecum. Sper sa poti lua o hotarare si s fii multumita dupa. Chiar daca poate vreodata vei crede ca ai luat decizia gresita acum, sa stii ca nu e asa. Succes la facultate si ai incredere in tine. Mereu decizia ta e cea mai buna! happy

1 răspuns:
| Ralukafay a răspuns:

Ce vrei tu sa alegi, ce iti place pentru ca daca noi iti spunem ce sa alegi, nu vom lucra noi in locul tau sau altcineva, ci tu.